Přejít k hlavnímu obsahu

Rainbow Six: Siege Liga je tu

2. 8. 2018 | 15:51 Rainbow Six: Siege
Když jsem před nějakou dobou oznamoval, že se konečně dočkáme informací o Rainbow Six: Siege zde na PLAYzone, ani jsem nečekal, jak moc věcí to bude. Dnes si totiž představíme dlouhodobou Rainbow Six: Siege PLAYzone League!Půjčím si zde slova hlavního admina ligy Darwyho, protože sám bych to nenapsal lépe:
Výchozí obrázek

Když jsem před nějakou dobou oznamoval, že se konečně dočkáme informací o Rainbow Six: Siege zde na PLAYzone, ani jsem nečekal, jak moc věcí to bude. Dnes si totiž představíme dlouhodobou Rainbow Six: Siege PLAYzone League!

Půjčím si zde slova hlavního admina ligy Darwyho, protože sám bych to nenapsal lépe:

„Po několika letech ticha přichází na řadu dlouho očekávaný projekt Rainbow Six: Siege ligy. Po třech letech bez tuzemských turnajů se rozbíhá podpora této hry na PLAYzone a zahrát si může přijít opravdu každý. V této lize se střetnou nově poskládané sestavy s dlouhodobě spolupracujícími týmy.“

Jak vše bude probíhat? PLAYzone liga přebírá nejnovější systém pravidel z Pro League. Můžeme se tedy těšit na zápasy, kde se týmy budou střídat mezi útokem a obranou po pěti kolech. Oproti Pro League je tu však několik změn. Zůstává to, že první tým, který se dostane na 6 vítězných kol, vyhrává mapu, nicméně v případě remízy na mapě se hraje tato mapa prodlouží o MR3. Remíza však nastat může. Jak? Nehraje se totiž jedna jediná mapa, ale mapy dvě! Každý tým vybírá jednu, na které se bude hrát.

ProLeague

Vše ostatní zůstává stejné, jako v Pro League. Můžete se tedy poprvé na naší scéně těšit na banování operátorů a six pick! 

I map pool je shodný s aktuálním v Pro League. Je to dobře, protože i na PLAYzone musí proběhnout dvě kola, než si bránící tým bude moci vybrat již dříve vyhraný bod na mapě. Mapy tedy jsou:

  • Bank
  • Border
  • Club House
  • Consulate
  • Coastline
  • Oregon
  • Villa

Siege

Co je určitě potřeba napsat, je, že turnaj je otevřen pro 32 týmů a registrovat se do ligy je možné do 11. 8. 2018 (ano, moc času už nezbývá). Týmy budou následně rozděleny do 8 skupin po čtyřech týmech. V rámci skupiny se každý utká s každým. Z každé nakonec postoupí jen ten nejlepší tým do offline finále.

Co stream ptáte se? Vybrané zápasy každý týden se dostanou i na stream. Na konkrétní informace si však budete muset ještě chvilku počkat. Jedno je jasné, každý týden na vás bude čekat porce českého komentovaného Siege!

Zbývá poslední věc: do ligy se můžete registrovat zde!