Přejít k hlavnímu obsahu

Ravage Esport se loučí s domácí herní scénou

6. 1. 2020 | 07:30 Všechny hry
Většina herních organizací vstupuje do nové sezóny plná předsevzetí a motivací pracovat na velkých úspěších a budoucích plánech. Ne každého se ale tohle bohužel týká. Zatímco konkurence oznamuje nové ambiciózní sekce, Ravage Esport prostřednictvím Facebooku ukončili působení.
Ravage Esport
Ravage Esport

Ravage Esport nepatří mezi největší jména domácí scény, ale od svého vzniku 2016 jsme jej mohli pravidelně vidět bojovat na spoustě turnajů. Organizace vznikla z Overwatch sekce a podpory Hearthstone, týmovou hru později vystřídalo CS:GO, které společně s karetní sekcí bylo pilířem až do samotného konce. Pokus proběhl také na poli League of Legends, dlouhého trvání ale neměl. Působení na scéně Ravage uzavřel CS:GO tým, který na posledním Mistrovství Ostravy uhrál třetí místo (viz. titulní foto). Organizace s černo-červeným vlkem ve svém logu se tedy loučí, majitel Matej Palkovič se ale z esportové scény nadobro ještě stáhnout nechce.

Štítky: Ravage
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.