Přejít k hlavnímu obsahu

Recenze nového herního módu Wrath of Mo'rokai

6. 7. 2019 | 14:06 Dota 2
V dnešním updatu jsme se konečně dočkali druhé Immortal truhly, deseti úrovní Battle Passu za překonání loňského prizepoolu pro TI a nového herního módu, který si v tomto článku blíže přiblížíme.
Wrath of Mo'rokai
Wrath of Mo'rokai

Tento slibovaný nový herní mód není tak nový, jak by si někdo mohl myslet. S podobným ozvláštněním Doty jsme se mohli setkat již při události New Bloom 2014. O co tedy jde? Z creepů, nepřátelských hrdinů, případně speciálních truhel, získáváte magickou esenci. Pokud máte dostatečné množství esence, můžete vylepšit svého Mo'rokai. Celý tým má k dispozici pouze jednu příšeru a esence u různých hrdinů se nesčítá. Po určitém čase se dá vaše příšera do pohybu a vybere si jednu linku. Žije pouze omezený čas, takže se vyplatí nashromáždit všechny hrdiny kolem ní a snažit se zbořit co nejvíce věží.

New Bloom 2014

Jak vyhrát

Základem, jak být v tomto módu uspěšný, je správná kombinace hrdinů. Potřebujete někoho, kdo ze začátku rychle farmí creepy na lince i v lese. Ideálními hrdiny jsou tedy Axe, Dark Seer nebo Luna. Díky nim rychle nashromáždíte esenci a vylepšíte svou příšeru. Další důležitou věcí je využívání vaší Mo'rokai. Ta umí poskytovat zlato, léčení, funguje jako živý štít a umí omráčit nepřítele. Jako odměnu za výhru dostanete body do vašeho Battle Passu. Pokud se podíváte do vašeho záznamu odměn, zjistíte, že jste prý vyhráli zápas módu Underhollow, který byl dostupný minulý rok.

Záznam odměn

Hodnocení

Čekal jsem od vývojářů něco víc. IceFrog zkrátka vyhrabal pět let starý mód, trochu ho vyšperkoval a vydal jako novinku. Nejspíše se spoléhal na to, že na New Bloom již všichni zapomněli. Každopádně doporučuji všem Wrath of Mo'rokai vyzkoušet. Může sloužit jako skvělé odreagování, když nemáte náladu nebo sílu na odehrání hodnoceného zápasu. Ovšem na celodenní hraní tento mód určitě není. Párkrát si zahrajete a pak se stejně vrátíte ke klasické Dotě.