Přejít k hlavnímu obsahu

Red Bull M.E.O.: Známe CZ/SK postupující do Německa

3. 12. 2018 | 15:52 Clash Royale
Poslední část CZ/SK kvaldy na finále Red Bull M.E.O. je za námi. Kdo postoupil do Německa na vrchol této turnajové série?
Red Bull M.E.O
Red Bull M.E.O

UPDATE #2: Je dohráno, na obří finále v Německu se za Česko podívá Lotr sniper. Slovensko bude reprezentovat danoboss. Gratulujeme a snad nám na závěrečném turnaji udělají dobré jméno!

 

Play-off

UPDATE #1: Náročná swiss část je i se zpožděním za námi, jde se do play-off. Kdo postoupí dál?

Red Bull M.E.O.

CZ/SK kvalifikace na Red Bull M.E.O. byla složena ze čtyř online turnajů, ze kterých postoupilo na LAN finále vždy šestnáct nejlepších hráčů. Vzhledem k věkovému omezení (účastnit se turnaje smí jen hráči starší šestnácti let), se cesta uzavřela spoustě nejznámějších domácích hráčů, šanci tedy mají i nové tváře. V pražském Zetku, kde se bude turnaj hrát, budou hráči bojovat ve čtyřech skupinách, které budou hrány vždy čtyřkolovým swissem. Postup do Single-Elimination play-off pak čeká na čtyři nejlepší z každé skupiny. Co je zajímavé, i když čeká postup jen na tři hráče, dočkají se ho dost možná i hůře umístění. Do Německa totiž postoupí nejlépe umístěný Čech a Slovák, vypadnou-li tedy třeba všichni slovenští hráči ve čtvrtfinále, radovat se bude jeden z nich a ne stříbrný medailista.

Štítky: Clash Royale
miluju videohry a hlavně ligu legend