Přejít k hlavnímu obsahu

Renegades potvrdili akvizici Hatze, nového pátého hráče

12. 1. 2020 | 13:33 Counter-Strike 2
Australský tým ze třetí desítky světového žebříčku musel kvůli zdravotním potížím jednoho ze svých hráčů, který s týmem strávil více než dva roky, řešit novou náhradu. Pro tu však nakonec nemuseli jít vůbec daleko.
Renegades
Renegades

Uplynulo pouze pár dní od chvíle, kdy DickStacy, nejikoničtější hráč celé sestavy, oznámil přerušení své kariéry kvůli zhoršenému stavu svého oka (více informací zde). Po přesunu celého týmu z Grayhound si tak za Renegades zahrál pouze na jediném offline turnaji. Jako australská dvojka však tým pro posilu nešel nijak daleko a hráče si přetáhli z ORDER, australského týmu číslo tři. Novým hráčem Renegades se stává 21letý Hatz, který byl po individuální stránce nejlepším hráčem týmu. Jeho místo jako stand-in přebírá zkušený Rickeh.

Premiéru v barvách odpadlíků si Hatz zažije hned v průběhu týdne, kdy na ně čeká oceánická kvalifikace na IEM Katowice, ve které jsou největším favoritem a největším konkurentem jim budou právě ORDER. Za dva týdny si pak odbudou společnou premiéru na offline akci, kterou bude DreamHack Open v nedalekém Lipsku.

Renegades budou působit v této sestavě:

 Nový Zéland Simon 'Sico' Williams
 Austrálie Christopher 'dexter' Nong
 Austrálie Joshua 'INS' Potter
 Austrálie Liam 'malta' Schembri
 Austrálie Jordan 'Hatz' Bajic

Štítky: Renegades
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.