Přejít k hlavnímu obsahu

Renegades se loučí s týmem, který míří do 100 Thieves

31. 10. 2019 | 21:08 Counter-Strike 2
Americká organizace Renegades se po čtyřech letech loučí se svým australským CS:GO týmem. Ten byl krátce po oznámení odchodu přivítán jiným zámořským gigantem.
Výchozí obrázek

O čem se již nedávno spekulovalo, se rázem stalo realitou. Australané končí v Renegades, ale oficiálně bez domova nezůstali ani v řádech desítek minut. Hned na to totiž přichází vřelé přijetí od 100 Thieves.

100 Thieves CS:GO

O přestupu celého týmu se objevily první spekulace již po Majoru a konečně vše nabralo reálnější obrysy. Australané byli součástí Renegades od roku 2015, kdy přišel tehdejší tým Vox Eminor. Od té doby se za americkou organizaci hrálo plno sestav, které však působily primárně na americké scéně, nikoliv na oceánické. Největší úspěchy zažívá složení současné, které se dokázalo dvakrát za sebou dostat až play-off Majoru.

Aktuální světová sedmička nachází svůj nový domov v organizaci 100 Thieves, která se o vstup na pole CS:GO pokouší už podruhé. První neúspěšnou kapitolu pokoří jks a spol. již tento víkend, kdy svou premiéru v nových dresech zažijí na IEM Peking. Dávná brazilská sestava 100 Thieves, známá později jako Não Tem Como, totiž za organizaci po oficiálním představení za měsíc a půl nenastoupila k jedinému zápasu.

Nová sestava 100 Thieves vypadá následovně:

 Austrálie Justin "jks" Savage
 Austrálie Aaron "AZR" Ward
 Norsko Joakim "jkaem" Myrbostad
 Nový Zéland Sean "Gratisfaction" Kaiwai
 Austrálie Jay "Liazz" Tregillgas

 Srbsko Aleksandar "kassad" Trifunović – trenér

MČR 2019
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.