Přejít k hlavnímu obsahu

REViTAL Gaming ukončují spolupráci s PUBG týmem

16. 1. 2020 | 20:23 PUBG: Battlegrounds
Řada týmů se po ukončené loňské sezóně rozpadla, nebo minimálně změnila soupisku. Pro všechny to ale nutně neplatí. Jedním z takových případů je tým, který dosud působil pod křídly REViTAL Gaming. Tomu se sice podařilo vstoupit do nového roku ve stejném složení, ale nyní ukončuje spolupráci se samotnou organizací.
REViTAL Gaming
REViTAL Gaming

REViTAL Gaming loni vystřídali dvě různé sekce, ale jádro té druhé zůstalo pospolu takřka celou sezónu. Trio ve složení J3rdie, Cudri_XT, Misten (ten pouze změnil v průběhu roku přezdívku z Twista) ještě s bývalým kapitánem Klimsonem dokázalo získat šesté místo na červnové PLAYzone Challenge. V létě na jeho místo přišel Bloodyjesse a sestava nezklamala ani na MČR, kde v celkovém pořadí skončila pouze o jednu příčku níže.

V prosinci sice tým hrál v sestavě s TRoGem, ale do nového roku opět vstoupil s Bloodyjessem. V tomhle složení se jim ještě pod názvem REViTAL Gaming podařilo skončit druzí na úvodním turnaji naší DEV1S Squad Series, do dnešního pokračování již ale nastoupili jako ex-Revital. Jeden z hráčů sestavy, J3rdie, nám potvrdil, že si celá čtveřice hledá nové společné působiště, zatímco organizace si na krátký čas dá s podporou PUBG pauzu.

REViTAL Gaming naposledy působili v tomhle složení:

 Česká republika Jaroslav 'J3rdie' Míka
 Česká republika Ondřej 'Misten' Zikmund
 Česká republika Michal 'Cudri_XT' Cudrák
 Česká republika Adam 'Bloodyjesse' Čtvrtníček

Štítky: Revital gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.