Přejít k hlavnímu obsahu

Rich And Blind si podmanili třetí kvalifikaci na MČR, postupují také Sensei, eXtatus a eSuba.

28. 10. 2018 | 20:52 PUBG: Battlegrounds
Kvalifikace na NVIDIA MČR v PUBG se přesunula do své druhé poloviny. Osm postupujících týmů již známe a tuto neděli poznáme další kvartet. Jak se bude dařit favoritům?
Výchozí obrázek

UPDATE: Čtvrtá kvalifikace je za námi, seznam účastníků je tak opět doplněn. Parádní formu potvrdil tým Rich And Blind, který díky dvěma Chicken Dinnery utekl zbytku startovního pole. Druhé místo si bez výhry, ale s vysokým počtem killů udržel tým Sensei Esports. O zbylá postupová místa se strhl v závěrečné hře boj. Karty drželo duo eSuba a OmeX eSports, kterým na záda dotíral Alza Gaming a o zázrak se pokusil i ROG.eXtatus.

Alza bohužel vypadla již v brzké fázi hry, eSuba se také rozpadala, avšak její naděje zachránil neskutečným 1vs2 clutchem zuppaa, který následně přežil až na 5. místo a tím za sebou nechal OmeX, končící 7. Nyní vše měli v rukou hráči eXtatus, kteří si potřebovali připsat výhru nebo skončit druzí s dostatečným počtem killů v posledních zónách. Po třech závěrech ve druhé desítce se ale dali dohromady a zvládli na poslední chvíli třetí šanci proměnit v postup. Další čtyři přední týmy jsou tedy na MČR mají postup, zbytek v čele Alza Gaming čeká poslední možnost plná nervů.

Aktuální seznam kvalifikovaných týmů na MČR:

  • Trust.Universe
  • QuadraTrouble
  • Inside Games
  • NecroRaisers
  • TeamNeverMiss (nyní ECLOT)
  • 2hz (nyní eEriness)
  • Ooops
  • Royalty
  • Rich And Blind (nyní nEophyte)
  • Sensei Esports
  • ROG.eXtatus
  • eSuba
NVIDIA PUBG MČR kvalifikace #3

Další kvalifikace ve dvoufázovém formátu odstartovala v pátek, kdy jsme poznali šestnáctku postupujících do třetího nedělního finále. Z prvního balíku si nejlépe počínala eSuba, která ve streamované skupině C zaznamenala dvě vítězství. Svou skupinu ovládl také Alza Gaming, který se musí obejít bez oKKa. Z druhé poloviny startovního pole 96 týmů si nejlépe počínal tým error_420 v čele s Mařenou, který ve své skupině dokázal předčit i jména jako ROG.eXtatus nebo Rich And Blind, jedny z velkých kandidátů na boje o postupové příčky. Postup z prvního místa si zabezpečil AOX Gaming i nejpřekvapivější jméno z dosud vypsaných, TryBeatMe. Řada dalších známých týmů zůstala pod čarou, míst na finále je však bohužel pouze šestnáct. O to ostřejší ale bude nedělní klání o další čtyři místenky, které vám tradičně zpestří Miloslav 'PiXeL1K' Feik a Přemek 'huhy' Malina.

Konečné pořadí 3. kvalifikačního finále NVIDIA MČR v PUBG
Rich And BlindsteeKing, Gargi, Majkllo, humliK1450 b.
SenseiEsportsLibuska, NERI, lukiiiiiiiii, Battlestrong1050 b.
ROG.eXtatusPablitos, elwzoy, arSHO, Wany1000 b.
eSubazuppaa, FreeKill, swalker, Kejdoran990 b.
OmeX eSportsTOPAJZZ, senas, Bloodyjesse, RENDY920 b.
Alza GamingSquirtLex, Dudyss, Arican, seniks810 b.
CYKA GAMINGVenyfo, Smacker, PanKopeN, ave1Rik760 b.
Gods of Olympusbedny, Kelly4, PeTaMSK, FilaCz720 b.
Team GravityOndic, RichGuest, Falko, SaiNs710 b.
error_420Marena, mengeleVarlatov, Jaxy6, trayNNN590 b.
Hammer SquadSazzi, dEfault, Coudy, JustDave550 b.
IndependentFzaka, martinzmarsu, J3rdie, Ronys490 b.
iNvoluteenDDestruct, xGENOMx, PROSPE, Ryanko430 b.
AOX GamingShadee, TRoGXD, Sakrblik, DesertGun330 b.
The GunnersTichpe, M1st1ck, cr4sh, thekrecoun250 b.
TryBeatMebysM, EL4DON, Foxiiczek, future170 b.
Štítky: MČR PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.