Přejít k hlavnímu obsahu

Riot Games přichází s novým designem svého loga

18. 4. 2019 | 08:00 League of Legends
Slavná společnost vydávající hru League of Legends mění své logo, že by ono písmeno S v jeho názvu konečně něco znamenalo?
Riot Games Logo
Riot Games Logo

Riot Games jakožto jasná stálice mezi herními studii vyvíjející online hry zas tak často změny nedělá, o to více fanoušky udivila změna loga, která však následuje trendy z poslední doby. Toto logo bylo už implementováno jak na sociální média, tak na samotné stránky této společnosti. Dle Riotu se pak můžeme další implementace dočkat i v budoucnu. Změní se snad jejich efekt rozbitého skla, který je spojován s animací loga?

Dignitas Nové Logo

Nové logo nicméně neobsahuje razantní změny v tom, co má vyjadřovat (zmíněný nápis a pěst), ale v dalších ohledech je zcela jistě odlišné. Nápis je totiž nyní od pěsti zcela oddělen, pěst se tak nachází samostatně nalevo a napravo od ní je ve dvou řádcích napsán název společnosti "Riot Games". Pěst tak bude možné používat samostatně, jako už můžeme například vidět na platformě Twitch.tv. Také křivky celého loga jsou čistší a najdeme zde pouze dvě barvy - červenou a bílou.

Jak už bylo výše zmíněno, Riot Games tak mohou pouze reagovat na trend z poslední doby. Společnosti jako Dignitas nebo Virtus.Pro totiž svá loga také razantně změnily, stejně tak se můžeme podívat na nové logo ESL, které je také o dost "čistší". Nicméně všichni z nás zcela jistě tak trošku skrytě doufají, že ono "S" v Riot Games snad bude jednou reprezentovat samo sebe.