Přejít k hlavnímu obsahu

Riot odhalil nové dračí skiny

17. 9. 2020 | 14:00 League of Legends
Nové oznámení společnosti Riot Games jistě potěší fanoušky, kteří chtějí mít vždy ty nejnovější skiny. Nejnovější set s názvem Dragonmancer přinese dračí skiny pro postavy Lee Sin, Ashe, Brand, Sett a Aurelion Sol.
Skin
Skin

Každý skin je svým způsobem propojen s elementy, ale skrze nějaký dračí typ. Třeba Fae Dragon Ashe má barevnou paletu složen ze základních devíti barev s růžovými akcenty. Šampionka má ve svém splash artu po boku nádherného zeleného draka.

Eternal Dragon Brand je ve fialových barvách, zatímco skinu Storm Dragon Aurelion Sol dominuje spíše modrá barva. Lee Sin se dočká dokonce legendárního skinu, rovněž s názvem Storm Dragon. Dalším, komu se dostane skinu, bude Sett, konkrétně půjde o Obsidian Dragon cosmetic, doplněný o zlatě laděný Prestige skin. Zajímavá je také jeho ultimátní schopnost, s níž pomocí draka dokáže mlátit do svých nepřátel.

Každý ze skinů má něco do sebe. Radost můžou mít především fandové Aurelion Sola, neboť nový skin má po více než dvou letech. Jeho poslední skin s názvem Mecha vyšel už v srpnu 2018.

Oficiální datum vydání parádního setu není znám, nové skiny ovšem můžeme brzy očekávat na PBE. Na živé servery poté zamíří s jedním z nadcházejících patchů.

Skin