Přejít k hlavnímu obsahu

Riot vydává novou řadu merche pro nové album K/DA

23. 11. 2020 | 08:00 League of Legends
Tento měsíc vyšla očekávaná EP deska od oblíbené virtuální k-popové skupiny K/DA. Fanoušci mohou nové album oslavit stylově – společnost Riot Games vydává tématickou merchandise řadu u příležitosti jeho vydání.
All Out
All Out

Zmíněná řada merche obsahuje 11 předmětů včetně mikin a triček pro každou ze čtyř členek skupiny. Každá šampionka má své vlastní barevné schéma a obrázek z propagačního období alba na oblečení. Pokud se nemůžete rozhodnout mezi Akali nebo Ahri, v sadě nechybí ani dvě další K/DA mikiny se seznamem skladeb, doplněném podpisem každé ze členek, stejně jako bílé tričko s dlouhým rukávem. 

Jelikož se jedná o exkluzivní merch, budete si při jeho koupi muset sáhnout do peněženky. Mikiny pořídíte každou za 65 dolarů, trička s motivy jednotlivých členek stojí každé po 35 dolarech. Bílé tričko skupiny koupíte za 48 dolarů. Kdybyste se přece jen rozhodli, že ve vaší sbírce nesmí chybět, můžete je pořídit online na webu obchodu True Damage

Album ALL OUT vyšlo 6. listopadu a obsahuje celkem 5 songů. Do jeho tvorby se zapojila řada talentovaných umělců. Fanoušci si mohou nové album poslechnout na řadě platforem, včetně Spotify, Apple Music nebo YouTube. 

Štítky: K/DA