Přejít k hlavnímu obsahu

Rise of Shadows: Odhalování karet je u konce

4. 4. 2019 | 21:59 Hearthstone
Do příchodu nové expanze zbývá jen posledních pár týdnů a zahájena již konečně byla také oficiální reveal sezóna. Nových kartiček na nás čeká rovnou 135, kompletní přehled všech doposud odhalených můžete nalézt právě zde.
Rise of Shadows
Rise of Shadows

Od oznámení první expanze roku 2019 již nějaký ten pátek uplynul a během té doby už také byly odhaleny některé nové karty. Hlavní reveal část ale oficiálně začala teprve streamem v pondělí 25. března a kartičky tedy nyní budou konečně představovány pravidelně a především v opravdu solidním tempu. Rise of Shadows totiž přiletí už 9. dubna a přinese s sebou solidních 135 karet, odhalit jich tedy zbývá ještě dost.

Karty, které s sebou blížící se rozšíření přinese, budou jako vždy obsahovat i nové mechaniky Těmi jsou pro Rise of Shadows nový keyword Twinspell (takto označené karty vám po zahrání dají do ruky svoji kopii, tentokrát už ale bez Twinspell efektu), Schemes (tedy skupina karet, které na začátku sice nevypadají nejlépe, každým kolem, co vám leží na ruce, se ale stávají o poznání lepší) a Lackeys, což jsou zase minioni za 1 manu, které vám budou nové karty dávat do ruky. Více o samotných mechanikách a další zajímavé info o expanzi Rise of Shadows si můžete přečíst v jejím obecném rozboru zde.

Druid:

Druid

Hunter:

Hunter

Mage:

Mage

Paladin:

Paladin

Priest:

Priest

Rogue:

Rogue

Shaman:

Shaman

Warlock:

Warlock

Warrior:

Warrior

Neutral:

Neutral
Neutral
Neutral
Neutral
Štítky: Rise of Shadows
miluju videohry a hlavně ligu legend