Přejít k hlavnímu obsahu

Rodí se další top tým? Flusha, suNny a sergej se spojují v nové sestavě

12. 4. 2021 | 18:32 Counter-Strike 2
Tři elitní CS:GO hráči, flusha, suNny a sergej se spojují, aby složili nový tým s cílem útočit na nejvyšší příčky světového Counter-Striku.
Flusha
Flusha
Zdroj: DailyEsports

Scénou před časem probíhaly spekulace o složení nového týmu pod vedením legendárního Robina "⁠flusha⁠" Rönnquista, který měl mít po svém boku finskou hvězdu Miikku "⁠suNny⁠" Kemppiho a amerického Major šampiona Timothyho "autimatic" Ta. Sen se však za chvíli rozplynul, autimatic zamířil hrát Valorant, suNny šel hostovat do FPX a sám flusha nakonec potvrdil, že nový tým nevznikne. O to překvapivější je oznámení nově složeného týmu.

V něm zůstává hlavními tahouny dvojice flusha a suNny, kteří si k sobě vzali trojici talentovaných mladíků. Z bývalé sestavy ENCE přichází zachránit svou kariéru finská hvězdička Jere "⁠sergej⁠" Salo, z bývalé c0ntactu zase litevský talent Rokas "⁠EspiranTo⁠" Milasauskas. Zatím pouze na zkoušku je v novém týmu Turek Buğra "⁠Calyx⁠" Arkın, který se po svém působení v Envy vrací zpět do Evropy.

Právě suNnyho působení v novém týmu oficiálně potvrzuje jeho odchod z týmu FunPlus Phoenix, který se Finem ve svých řadách probojoval do play-off ESL Pro League. Podle Martina "STYKO" Styka však tým pracuje na návratu nizozemské legendy Chrise "chrisJ" de Jonga, který v FPX působil na začátku letošního roku, ale nedokázal se s organizací domluvit na podobě nové smlouvy. 

Flusha potvrdil, že tým je již domluvený s organizací, ve které bude působit, a dokonce již mají podepsané smlouvy. Její jméno se údajně dozvíme velmi brzy. Ať už to bude v řadách jakékoliv organizace, nový tým bude působit v následující sestavě:

 Švédsko Robin "⁠flusha⁠" Rönnquist
 Finsko Miikka "⁠suNny⁠" Kemppi
 Finsko Jere "⁠sergej⁠" Salo
 Litva Rokas "⁠EspiranTo⁠" Milasauskas
 Turecko Buğra "⁠Calyx⁠" Arkın (trial)

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.