Přejít k hlavnímu obsahu

Rozhovor s Jessem o závěru sezóny

24. 10. 2018 | 15:56 Clash Royale
Druhý ze tří rozhovorů s přímými postupujícími na MČR je zde. Co na sebe prozradil reprezentant Zetka, Jess?
Výchozí obrázek

Ahoj, jak se po postupu na MČR cítíš?

Samozřejmě jsem rád, že si budu moct stejně jako minulý rok zahrát tento prestižní turnaj. Také mě těší, že jsem celý rok nehrál těch skoro 40 víkendových NightCupů pro nic za nic.

Nemrzí tě trochu, že jsi to nezvládl již přes nějakou ze Sklizní?

Naopak mám pocit, že v mém případě bylo lepší, že jsem postoupil právě až teď přes získané body za celý rok. Kdybych totiž postoupil například z Jarní Sklizně, asi bych se až do MČR na CR vykašlal a v listopadu bych sotva věděl, jak se to hraje. Určitě si nemyslím, že ten, kdo nepostoupí ze Sklizně, má nějakou nevýhodu, nebo že by si postup nezasloužil.

Kdo podle tebe urve zbylá čtyři místa z Last call turnaje?

Pro mě jsou jasná dvě jména a to Tondass a Mára Škvára, kteří mají kvůli minulé Sklizni mezi sebou mírné VKV. Zbylá 2 místa jsou ale o dost těžší. Pokud se na turnaj připraví Blek, dával bych velkou šanci postoupit právě jemu. Čtvrtý postupující bude podle mě někdo z trojice Dodoo, Olas a Zverak.

Jak se máš v plánu na MČR připravit?

Jestli budu mít čas a náladu, tak se podívám na nějaké ty meta decky a zahraji s nimi pár grand challenges. Na MČR se bude předpokládám hrát s bany, a proto zkusím najít nějaké nové kombinace decků a banů. Také se zrovna objevil leak nové karty, která bude vycházet (není známo jestli před mistrovstvím), takže popřípadě natrénuji nějaké nové balíky.

A na závěr, jak se do Brna těšíš?

Těším se strašně moc. Jsem zvědav na to, jak bude vypadat stage mobilního MČR a místo, kde se bude hrát CR. Také se těším na občerstvení v hráčské zóně, které bude určitě ještě lepší, než minulý rok.
 

Patička
Štítky: Jess, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend