Přejít k hlavnímu obsahu

Rufus: Na hru proti Carzzymu se těším

10. 11. 2018 | 11:24 League of Legends
Hráč týmu Cyber Gaming, Radovan "Rufus" Moravec, je již nějákou dobu známou tváří na české League of Legends scéně. I on se nám zmínil o tom jak se mu na MČR zatím líbí a také o tom jak se těší na hru proti svému bývalému spoluhráči Carzzymu.
MČR lol
MČR lol

Ahoj, Jak se ti zatím líbí na MČR?

Na MČR se mi opravdu líbí, organizace této akce je opět na jiné úrovni než minulý rok.

Jak se ti líbí v Brně? Líbí se ti vaše ubytování? Stalo se vám po cestě něco zajímavého?

Brno se mi líbí až na jeho obyvatele. Ubytování se mi ale nelíbí vůbec, například nám na pokoji nefunguje televize a také se nám bohužel po cestě sem nestalo nic zajímavého.

Jsi spokojený se sestavou, v jaké hrajete?

Jsem opravdu spokojený, v lepší sestavě jsem tady nemohl přijet a opravdu věřím, že vyhrajeme titul.  

Jak si myslíš, že jste prozatím hráli? Jsi spokojený s výsledkem tvého týmu?

Nejsem spokojený s výsledky, měli jsme menší zaškobrtnutí proti eSuba, nicméně věřím, že příště až se setkáme, je pokoříme bez sebemenších problémů.

Jak jste se připravovali na MČR? Zaměřovali jste se na některé konkrétní týmy?

Zaměřovali jsme se především na sebe. Poslední měsíc jsme trénovali každý den, titul mistra nás opravdu motivoval dát naší přípravě opravdu všechno.

Rufus

Myslíš si, že máte na výhru?

Jsem si jistý, že můžeme vyhrát, především proto, že máme v týmu 5 zkušených pardálů a proto máme navrch oproti ostatním týmům, které třeba nemají tolik zkušeností.

Stejně jako Carzzy jsi hrál letos v zahraničí, také ve Španělsku, jak se ti tam líbilo? Jak bys porovnal českou a španělskou scénu?

Ve Španělsku se mi moc nelíbilo, měli jsme špatného kuchaře a náš realizační tým nebyl vůbec kompetentní. Španělská scéna se mi zdá mnohem více sportovní než česká. Esport se ve Španělsku bere jako klasický sport a to se mi líbí nejvíce.

Hrálo se ti lépe tam nebo v Čechách?

V Čechách se mi hraje lépe. Se spoluhráči se můžu bavit ve svém mateřském jazyce a to mi vyhovuje.

Jak se cítíš po výhře nad Inaequalis?

Zatím se ve mně pocity mísí, bylo to pro nás hořkosladké vítězství, protože jsem myslel že jsme výrazně silnější, a proto si myslím, že měl být výsledek čisté 2:0.

Jak se těšíš na zápas s týmem LanCraft?

Na zítřejší zápas se velmi těším, potkám se svým dlouholetým spoluhráčem Carzzym a bude to pro mne velká zkouška dovedností.

Štítky: MČR