Přejít k hlavnímu obsahu

Ryoma je zpět v 100 Thieves, zazáří už proti Evil Geniuses?

5. 3. 2021 | 22:49 League of Legends
Ryoma se vrací do základní sestavy 100 Thieves, nahradí na midlane miláčka amerického publika Damonteho. 100 Thieves tuto změnu oznámili dnes ráno na Twitteru.
Ryoma je zpět v 100 Thieves
Ryoma je zpět v 100 Thieves
Zdroj: Flickr, Colin Young-Wolff, Riot

Tommy “Ryoma” Le byl midařem tohoto týmu už minulý rok, ale jeho výkony nebyli fanoušci zrovna dvakrát ohromení a patřil k jednomu z nejvíce kritizovaných hráčů v LCS. Po sezóně ho nahradil v základní sestavě Tanner “Damonte” Damonte a Ryoma se přesunul na lavičku, počítalo se s ním pak jako s hráčem do akademické ligy. 

100 Thieves měli velice silný začátek tohoto splitu, kdy seděli vysoce v tabulce a mluvilo se o nich jako o jednom z hlavních konkurentů top amerických týmů, jako jsou např. Cloud9, TSM, Team Liquid nebo Evil Geniuses. Bohužel v posledních týdnech začala jejich forma upadat a momentálně se nacházejí na děleném 2. místě společně s TSM. Vzhledem k tomu, že sestavě se přestalo dařit, se začalo mluvit o tom, zda by nějaká změna nepomohla. Ryoma mezitím patřil k jednomu z lepších hráčů akademického týmu 100 Thieves a měl jedny z nejlepších čísel, co se týká lajnovací fáze a zabitých poskoků v druhé nejvyšší americké lize NA Academy. Právě v této statistice Damonte ztrácí oproti Ryomovi a možná je to právě ta změna, která pomůže 100 Thieves vrátit se k jejich formě ze začátku sezóny a pokusí se bojovat o první místo v LCS.

Ryoma dostane šanci ukázat svůj talent už tento týden, a to v zápase proti Evil Geniuses, kteří jsou přímým konkurentem 100 Thieves v tabulce LCS. Zápas proběhne v sobotu v 1:00 našeho času a je možné jej sledovat přes všechny streamovací kanály LCS, nebo na takzvaných co-streamech známých osobností ze světové scény.

Současná základní sestava 100 Thieves:

 Jižní Korea Kim “Ssumday” Chan-ho
 Turecko Can “Closer” Çelik
 Austrálie Tommy “Ryoma” Le
 Austrálie Ian Victor “FBI” Huang
 Jižní Korea Choi “huhi” Jae-hyun

Štítky: ryoma, 100 Thieves
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.