Přejít k hlavnímu obsahu

S aktivní sestavou mousesports se loučí STYKO, ChrisJ i trenér lmbt

4. 2. 2019 | 19:13 Counter-Strike 2
Po fiasku na evropském Minoru přichází mouz s velkou změnou. Z aktivního rosteru se stahuje hráčská dvojice STYKO, ChrisJ a také trenér Imbt.
mousesports
mousesports

Pětice, která reprezentovala mousesports vlastně už od roku 2017 a stihla za mouz odehrát 19 LANek, se nyní už oficiálně rozpadá. Jak oznámila německá organizace na svém Twitteru, s aktivní sestavou se totiž loučí hned dvojice hráčů. Tím prvním je slovenský hráč Martin "STYKO" Styk, který byl během posledního roku z aktivní sestavy již jednou odstraněn, druhým Chris "chrisJ" de Jong, pro kterého také nejde o neznámou. V mouz totiž oficiálně působí od roku 2013, chvilkový bench ale zažil na začátku roku 2017 i on.

Spolu s nimi aktivní roster opouští také trenér Sergey "lmbt" Bezhanov. Organizace ve vyjádření ke změnám uvedla, že hlavním důvodem těchto zásadních změn, bylo selhání na evropském Minoru, tedy akci, kterou měli mouz bez problémů ovládnout. Nyní tedy v sestavě zůstává jen trio suNny, ropz, oskar a je zatím otázkou, koho si k sobě tato hvězdná trojice vybere. 

Sestava mousesports tedy nyní vypadá takto:

 Finsko Miikka "suNny" Kemppi
 Estonsko Robin "ropz" Kool
 Česká republika Tomáš "oskar" Šťastný

 Nizozemsko Chris "chrisJ" de Jong (neaktivní)
 Slovensko Martin "STYKO" Styk (neaktivní)
 Ukrajina Sergey "lmbt" Bezhanov (neaktivní)

Zdroj: hltv.org
Štítky: mousesports, styko
miluju videohry a hlavně ligu legend