Přejít k hlavnímu obsahu

Salty Teemo je nejzábavnějším LoL streamem

24. 6. 2019 | 10:40 League of Legends
Kdo potřebuje Pro View když SaltyTeemo nám přináší nejlepší streamy přímo z Iron IV divize 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Na kanále můžete sledovat nespočet nepovedených flashů, Soraku s Fleet Footwork a také máte možnost sledovat, jak si Draven se svým prvním itemem - Locket - vybojuje pentakill. Celý zážitek ze sledování ještě umocňuje možnost sázet si na tým, který podle vás vyhraje a upřímně, většinou je to ten, u něhož jste výhru nečekali.
teemo
teemo

SaltyTeemo na twitch.tv vysílá nepřetržitě různé low-elo hry z několika regionů. Když se tento kanál poprvé objevil v roce 2013, soustředil se především na hry přibližně v Bronze V. Po změně rankedového systému se však místo na Bronze divizi začal soustředit na novou nejnižší - Iron a vysílá tyto někdy až komické hry pro 88 tisíc sledujících.

Kanál se hlavně zaměřuje na rankedy, ale občas zde můžete shlédnout i ARAM nebo blind pick. Vybraných regionu je několik, nicméně primárně se na stream dostávají hry z anglicky mluvících regionů, protože buďme upřímní, sledovat špatné hráče hrát je vtipné, ale ještě vtipnější je vidět, jak se hádají v chatu. 
 

teemo

Kanál SaltyTeemo však není jen místo, kam si chodíte zlepšit náladu po prohraném rankedu. Na kanále je sofistikovaný sázecí systém a měna “mushrooms” a diváci mohou až do 3. minuty sázet na vítěze. Nicméně měna, kterou na kanále vyhrajete, je vám úplně k ničemu a má za úkol vás jen držet u sledování špatných her i nadále.

Avšak během sledování SaltyTeemo není možné hráče urážet a nebo si je dokonce přidávat. V minulosti si někteří diváci tohoto kanálu měli v oblibě přidávat špatné hráče a následně se jim vysmívali a ponižovali je a od té doby už na tomto kanále nejsou brány na lehkou váhu ani vtípky o přidávání hráčů. 

Nicméně všechny vtipy stranou. Tento kanál je skvělé místo pro odpočinek od solo queue a pro aspoň lehké pohlazení na duši, že přece jenom “zas tak špatně” nikdo z nás nehraje. 
 

Štítky: Twitch