Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung Odyssey připravuje PUBG turnaj o 25 000 €. Svého reprezentanta bude mít i CZ/SK scéna!

18. 9. 2020 | 21:05 PUBG: Battlegrounds
Herní divize Samsung Odyssey se dále noří do vod esportu. Nově chystá Samsung vlastní mezinárodní turnaj ve hře PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS a že to bude stát za to slibuje už jen samotný prize pool v celkové výši 25 tisíc euro!
PUBG Samsung Odyssey
PUBG Samsung Odyssey

Do turnaje se budou kvalifikovat jen nejlepší zástupci za jednotlivé regiony a výjimkou nebude ani Česko a Slovensko, které z národního finále vyšlou do boje svého reprezentanta. Konkrétně národní finále se rozhodně vyplatí sledovat, jelikož se nebude hrát jen o postup do samotného turnaje s pohádkovým prize poolem, ale vítězný tým kvalifikace si navíc odnese čtyři luxusní herní monitory 27" Samsung Odyssey G7. Kvalifikace pro Českou republiku a Slovensko budou probíhat od 26. do 29. října a následné národní finále (pro Česko a Slovensko společné) se bude konat 13. listopadu.

PUBG Samsung Odyssey

Domácí scéna v PUBG stále žije, ale jak je na tom v porovnání s Evropou? Velkou otázkou jistě bude, jestli se spotu zmocní dlouhodobá jednička domácí scény Entropiq, nebo překvapí někdo jiný. V poslední době se daří hlavně Vikingekrig Esports, Inside Games a velké ambice před zakončením MČR sezóny budou mít určitě i Gifted Gaming či Enterprise Esports. 

Bližší informace zatím veřejnosti nejsou známy, ale pokud se svým týmem chcete zkusit štěstí, registrujte se už nyní a buďte mezi prvními, ke komu se bližší detaily o celém turnaji dostanou. Půjde rozhodně o zcela unikátní online událost, která se nemusí už nikdy opakovat a navíc je zdarma a přístupná všem. Zabojujete o postup?