Přejít k hlavnímu obsahu

Ecoo vyhrává Samsung Podzimní Sklizeň

13. 10. 2019 | 19:30 Hearthstone
Je to tady, letos poslední žně začínají! Kdo si ze Samsung Podzimní Sklizně odnese cenné body a přiblíží se tak k postupu na samotné MČR v mobilních hrách?
eSuba ecoo
eSuba ecoo

Šestnáct hráčů, kterým se na podzim nejvíce dařilo, si to tento víkend v letos poslední Sklizni. Ta bude hrát při finiši kvalifikační sezóny zásadní roli, vedle pěkných finančních odměn se v ní totiž rozdá také obří porce MČR bodů, která může ještě pořádně zahýbat celkovým pořadím a tudíž složením finálního Last Call turnaje, v němž se bude rozdávat většina míst na samotném Samsung MČR v mobilních hrách.

Samsung Podzimní Sklizeň

Hráči budou na Podzimní Sklizni klasicky rozlosování do jednoho velkého double-elimination pavouka se zápasy hranými LHS na tři výhry s jedním banem. Vzhledem k tomu, jak je startovní pole nadupané, je těžké říct, kdo by si pravděpodobně mohl z turnaje odnést zlato, nemálo v nám ale v tomto napověděli decklisty, jež si hráči pro závěrečné žně připravili. Komu tedy budete držet palce vy? Jestli stále nemáte jasno, my jsme si pro vás připravili výběr čtyř hráčů, které se podle nás rozhodně během celého víkendu vyplatí sledovat.

MČR mobile

Všechny zápasy samozřejmě budou doprovázeny komentářem, o který se postará čtyřka zkušených casterů.

Samsung MČR mobile
Štítky: MČR mobile, Samsung
miluju videohry a hlavně ligu legend