Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung představuje modely Galaxy A12 a Galaxy A02s na rok 2021 – špičkové originální funkce za výhodnou cenu

24. 11. 2020 | 15:15 Všechny hry
Společnost Samsung Electronics představuje nové chytré telefony Galaxy A12 a Galaxy A02s, díky kterým budou špičkové inovativní funkce a vlastnosti cenově ještě dostupnější než dosud. Oba modely nabízejí mimo jiné baterii s dlouhou výdrží, systém několika fotoaparátů a velký displej s mimořádně kvalitním obrazem.
Samsung Galaxy A12
Samsung Galaxy A12

Model Galaxy A12 se začne na českém trhu prodávat začátkem ledna 2021 a jeho doporučená maloobchodní cena bude 4 799 Kč za 64GB verzi a 5 399 Kč za verzi 128 GB. Galaxy A02s u nás bude dostupný během února 2021 a jeho doporučená maloobchodní cena je stanovena na 3 999 Kč. Oba modely budou dostupné v černé a bílé barvě, Galaxy A12 se navíc bude prodávat i ve verzi modré.

Modely Galaxy A12 a A02s jsou důkazem, že nabízíme špičkové produkty a zážitky bez kompromisů ve všech cenových kategoriích. Do oblíbené řady A díky nim přichází ještě víc funkcí a možností než dosud, vše s vynikajícím poměrem ceny a výkonu,

říká Tomáš Balík, ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Samsung Galaxy

Fotoaparát na špičkové úrovni

Oba modely jsou vybaveny velmi dobrými fotoaparáty, s nimiž je fotografování i natáčení videa radostí. Hlavní fotoaparát Galaxy A12 má rozlišení 48 megapixelů, zájemci o A02s se můžou těšit na 13 MPx. V obou případech tak máte jistotu, že snímky budou vypadat opravdu k světu. Galaxy A12 potěší i milovníky rozmáchlých krajinářských záběrů, protože do její výbavy patří i ultraširoký modul s 5 MPx. Oba telefony pak disponují modulem s 2 MPx pro bohatší možnosti práce s hloubkou ostrosti. Právě díky němu dokáže ostrý ústřední motiv vyniknout na rozostřeném pozadí. Makrofotoaparát s 2 MPx zase umožní zkoumat svět kolem sebe do nejmenších detailů.

Design, který nepřehlédnete

Galaxy A12 i A02s vynikají elegantním štíhlým provedením, velmi dobře padnou do ruky a celkový dojem vylepšuje i matný povrch zadní strany. V obou případech je k dispozici černá a bílá varianta, Galaxy A12 se navíc prodává i v modré verzi. Kromě toho disponuje Galaxy A12 i špičkovým zabezpečovacím systémem Knox a čtečkou otisků na boční straně.

Samsung Galaxy A12
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.