Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung se na MČR ukáže s nejnovějšími technologiemi i hrami, zažít tak můžete vskutku exkluzivní požitek z hraní

5. 11. 2019 | 00:33 Všechny hry
Strategickým partnerem letošního ročníku mobilního mistrovství je společnost Samsung, která tak o tomto víkendu 8. až 10. listopadu nemůže v Brně chybět ani v rámci expozice celého eventu. Tam dorazí se svými technologiemi i zajímavými hosty.
Samsung Fortnite
Samsung Fortnite

Na stánku Samsungu budou jako jedno z hlavních lákadel k vyzkoušení nejnovější modely mobilních telefonů, tedy Galaxy S10+ a Note10+. Kromě volného hraní se na nich bude přímo tady odehrávat Samsung Mistrovství České republiky ve Fortnite. Nemusíte se však bát, že by se nedostalo na milovníky Fortnite na počítači.

V průběhu soboty totiž dorazí Artix, se kterým proběhne workshop a meet n' greet. Stejný program bude mít už v pátek spajKK, který vás navíc od 14 hodin provede duo turnajem v PUBG Mobile. Celou akci pak v neděli zakončí Pepis, jehož aktivity budou od 12:00 kopírovat ty páteční, jen bude hlavním tématem hra Brawl Stars.

MČR mobile

V rámci výstavky nebudou vedle mobilních vlajkových lodí chybět ani tablety a hodinky, nebo také závodní playseat s ultravelkým 49palcovým monitorem Samsung. Závodit o věcné ceny se bude každý den v pokračování série Need for Speed s podtitulem Heat. Stejně velké monitory budou připraveny v IT části, kde si tento exkluzivní požitek z hraní můžete vyzkoušet na peckách jako Battlefield V a Ghost Recon: Breakpoint.

Hlavní cenou ve všech výše vypsaných soutěžích a závodech bude chytrý náramek Galaxy Fit-e Black. Druhé místo si odnese stylovou powerbanku 10 000 mAh s USB-C a třetí v pořadí si vyslouží tričko #SamsunGGamer.​​​

Samsung 49"
Štítky: Samsung, MČR Expo
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.