Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung se stává partnerem PLAYzone Challenge

5. 4. 2019 | 19:00 Všechny hry
S radostí oznamujeme, že se společnost Samsung stává partnerem nadcházející PLAYzone Challenge. Na akci se tak objeví i herní monitory z řady Samsung FG73 s prohnutým displejem.
samsung pzch
samsung pzch

Společnost Samsung, která se proslavila inovativními technologiemi, produkty a jejich designem po celém světě, se směle vrhá do vod esportu a využívá možnosti posunout esport na domácí půdě zase o krok dál. Na poli esportu není Samsung v žádném případě nováčkem, a to jak v zahraničí, tak i na domácí scéně. V nedávné době se společnost stala také partnerem Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Ve světovém měřítku se navíc pod hlavičkou Samsung Galaxy zrodily hned dvě sestavy světových šampionů v League of Legends (2014 a 2018).

Jak už bylo řečeno, Samsung nebude chybět ani na premiérovém ročníku PLAYzone Challenge, na kterém si každý hráč s All inclusive vstupenkou bude moci zahrát na skvělých herních QLED monitorech s prohnutým displejem z řady Samsung FG73. Konkrétně půjde o dvacetisedmipalcové a dvacetičtyřpalcové modely s bleskovou odezvou 1ms a obnovovací frekvencí 144 Hz.  

Na PLAYzone Challenge se bude válčit ve hrách jako CS:GO, PUBG, League of Legends, Hearthstone či StarCraft 2. Na své si však přijdou i zastánci oldschool herních pecek, jako StarCraft: Broodwar, Warcraft 3: Frozen Throne či původní Doty. Samsung se také rozhodl podpořit akci štědrým finančním příspěvkem, za což mu patří velký dík nejen od nás, organizátorů akce, ale především od celé komunity, pro níž se tak navyšuje částka, o kterou se bude hrát. V rámci komunitní podpory turnajových prize poolů věnoval celkem 10 000 korun. Tato částka bude rovnoměrně rozdělena mezi všechny hlavní turnaje.

Samsung C27FG73

Proč právě 27" Samsung C27FG73?

Objevte pohlcující zážitek ze sledování filmů, videí a hraní her díky hlubšímu zakřivení monitoru Samsung C24FG73. Zakřivení kopíruje vaše zorné pole podobně jako plátno IMAX kina - s poloměrem oblouku 1 800 mm pro dosažení větší křivky - tím vytváří širší zorné pole, zvyšuje prostorové vnímání a minimalizuje periferní rozptýlení, díky čemuž vás vtáhne přímo do děje.

Vychutnejte si dokonale plynulé hraní s obnovovací frekvencí až 144 Hz. A pakliže vás tento monitor oslovil natolik, že si bez něj život mimo PLAYzone Challenge nedovedete představit, můžete si pro své domácí hraní rovněž vybrat z variant 60Hz, 100Hz nebo 120Hz obnovovací frekvence pro optimální hraní dle vašich technických nároků na hardware. Silný, dvoukloubový stojan, navržený pro to nejnáročnější hraní, vám poskytuje přesnou kontrolu nad umístěním monitoru Samsung C24FG73.

Štítky: Samsung