Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung se stává partnerem špičkové organizace T1

28. 5. 2020 | 11:00 Všechny hry
Samsung je novým oficiálním partnerem T1, světové špičky v oblasti elektronického sportu. Partnerství znamená i úzkou spolupráci s trojnásobnými světovými šampiony v League of Legends v čele s hvězdným hráčem Fakerem.
Samsung T1
Samsung T1

Tisková zpráva – Samsung, světový lídr na trhu herních monitorů, se stal oficiálním partnerem organizace T1 Entertainment & Sports (T1), špičky v oblasti elektronických sportů. Díky tomuto partnerství budou všechny týmy a všichni hráči v sídle T1 v Soulu moci při tréninku používat nejnovější zakřivené herní monitory Samsung Odyssey G9 a G7. Jejich hlavní předností je výrazné zakřivení 1000R, vynikající obraz díky technologii QLED, bleskurychlá odezva 1 ms a obnovovací frekvence 240 Hz. To vše je zárukou jedinečného herního zážitku. 

T1 je v oblasti esportu naprostá špička a my jsme rádi, že můžeme být jejím partnerem, pomáhat jí na úspěšné cestě a asistovat jako oficiální dodavatel monitorů při jejím celosvětovém růstu. Naše modely Odyssey představují v oblasti herních monitorů to nejlepší, co současná technologie nabízí – bleskurychlou odezvu, pohodlné zakřivení a elegantní design. Pro profesionální hráče to představuje důležitou výhodu, která jim často umožní získat rozhodující zlomky vteřiny tolik potřebné k úspěchu,

prohlásil Hyesung Ha, hlavní viceprezident divize zobrazovacích zařízení ve společnosti Samsung Electronics.

Tým T1 ve hře League of Legends patří k nejslavnějším profesionálním týmům na světě, jako jediný získal třikrát titul mistrů světa. Kromě toho má T1 profesionální sestavy i hráče v dalších hrách, mezi něž patří Valorant, Fortnite, Dota 2, PUBG, Super Smash Bros., Hearthstone, Apex Legends, Overwatch či FIFA Online 4.

Na nejvyšší úrovni profesionálního esportu rozhodují o vítězství a porážce technologie a vybavení. Jsme nesmírně rádi, že díky partnerství se Samsungem můžeme dát našim hráčům k dispozici nejlepší herní monitory na současném trhu. S modely Odyssey se zakřivením 1000R, rychlou odezvou a špičkovou obnovovací frekvencí budou mít k ruce přesně takové nástroje, jaké k maximálním výkonům potřebují,

tvrdí generální ředitel T1 Joe Marsh.

V rámci partnerství se odehraje celá řada akcí, při nichž Samsung a slavný tým League of Legends T1 spojí síly. Chystá se mimo jiné setkání hvězd esportových disciplín a fanoušků, během něhož se v praxi předvedou i monitory Samsung Odyssey. Dále Samsung představí sérii videoklipů „Z hráčské šatny“, v nichž budou vystupovat členové týmu – klipy budou k vidění na kanálu T1 na YouTube. Jejich námětem budou nedávné úspěchy týmu i špičkové vlastnosti našich herních monitorů.

Kromě toho budou monitory Samsung Odyssey G9 i G7 k dispozici v „hráčské zóně Samsung“ v novém sídle T1, které se právě dokončuje v Soulu. Přístup k monitorům tam budou mít všechny týmy T1, všichni hráči i tvůrci obsahu, zkrátka všichni, kteří ke své práci potřebují špičkový výkon, přesnost a produktivitu. 

Jsem nadšený, že naše týmy sponzoruje zrovna Samsung – díky tomu budeme mít k dispozici opravdu ty nejlepší monitory na světě. Těším se, jak budeme na modelech Odyssey v novém centru T1 trénovat,

prohlásil hvězdný hráč Lee 'Faker' Sang-hyeok.

Monitory Samsung Odyssey G7 a G9 se v Česku začnou prodávat během června a července 2020.

Štítky: Samsung, T1
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.