Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung si zahrál v hlavní roli po boku herců jako jsou Pauhofová, Issová, Maštalír nebo Hofmann

18. 9. 2020 | 15:22 Všechny hry
Společnost Samsung se zapojila prostřednictvím svých produktů do československého filmu s názvem Známí neznámí. Jeho česká premiéra je naplánována na 10. prosince 2020. Kromě vynikajících slovenských a českých herců, jako například Táni Pauhofové, Tomáše Maštalíra, Kláry Issové a Martina Hofmanna, si hlavní postavy zahrály i smartphony Samsung Galaxy.
Samsung
Samsung

Příběh filmu, který má nejvíce lokálních remaků v historii kinematografie a je zapsán v Guinnessově knize rekordů, se z velké části odehrává v jedné domácnosti. Unikátností filmového remaku je, že hlavními postavami se vedle skutečných herců staly také smartphony Samsung, v nichž lidské postavy ukrývají svá osobní tajemství. O těch nevědí ani jejich nejlepší přátelé či partneři a odhalí se až během nevinné hry.

„Při rozhodování, jaké produkty do filmu vybereme, jsme se zaměřili na charakteristiky jednotlivých postav. A aby byl film aktuální, obsadili jsme ty nejnovější, jako jsou Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G nebo Samsung Galaxy Z Flip. Jsme rádi, že technologické vychytávky společnosti Samsung měly možnost zahrát si po boku významných slovenských a českých herců a že diváci se můžou těšit na to nejlepší z našeho portfolia. Jsme rádi, že jsme se do projektu zapojili právě v této době, a že tím Samsung podpořil slovenskou a českou filmovou tvorbu. Telefony jsou důležitou součástí našich životů a tento film je toho důkazem. Proto i výběr mobilního zařízení by měl co nejvíce vyhovovat našim každodenním potřebám, povinnostem a zálibám.“

říká Tereza Vránková, ředitelka marketingu a komunikace Samsung Electronics Czech and Slovak.

Jelikož jde o filmovou novinku, Samsung obsadil své nejnovější smartphony – Galaxy Z Fold, Galaxy Note20 Ultra 5G, Galaxy Z Flip, Galaxy S20 či Galaxy A71. Ty dostaly jednotlivé postavy podle toho, v jaké sféře pracovního života se pohybují a co dělají, aby odrážely jejich reálné využití v praxi. Pro mladší generaci to byl Galaxy A71, pro střední Galaxy S20, pro ženu Galaxy Z Flip a pro manažerské pozice Galaxy Z Fold a Galaxy Note20 Ultra 5G.

Ve filmové novince se však mihnou i další produkty Samsung určené pro domácnost. Česká kinopremiéra se plánuje na 10. prosince 2020.

Samsung
Štítky: Samsung
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.