Přejít k hlavnímu obsahu

Sázej na esport: Asijský souboj v LOL nebo pokračování FIFA COOL ligy

28. 5. 2020 | 18:30 Všechny hry
V dnešním díle přehledu těch nejdůležitějších esportových kurzů se mají na co těšit diváci kompetitivního světa her League of Legends, FIFA 20, Counter-Strike: Global Offensive a také Dota 2.
Tipsport Esport
Tipsport Esport

League of Legends: Ovládne Mid-Season Cup jednoznačně Čína?

Mezinárodní klání Mid-Season Cup je v plném proudu. V prvním hracím dni nečekaně padli i mistři korejské LCK. Stejně jako DAMWON i T1 nestačili ve skupině na své čínské soupeře z Top Esports a FunPlus Phoenix. Kdo si vybojuje postup play-off ze skupiny B? Podle vypsaných kurzů bychom se mohli dočkat ryze čínského semifinále, ale třeba ještě korejská stopa překvapí!

Mid-Season Cup

CS:GO: Skupiny DreamHack Masters pomalu vrcholí

Ještě několika velkých utkání se my diváci dočkáme v turnaji DreamHack Masters. Dnes večer se utkají dva přední americké týmy, ale kvalitní utkání nabídnou i poslední dva dny skupinové fáze. Dokáží ENCE a NiP ještě překvapit a dotáhnout své soupeře?

DreamHack Masters

FIFA COOL liga: Co přinese 7. hrací kolo?

První FIFA COOL liga jede v plném proudu a v pátek zaujme hned několik zápasů. Největší kvalita se dá zřejmě čekat od dvojice Seron + MikiTheGoat, ale zároveň se dočkáme dvou zápasů mezi sousedy v tabulce. O čtvrté místo se zatím dělí aktéři třetího zápasu dne (DRMi10 a RIIJK) na devíti bodech se zatím drží MarioOoso99 a Emerickson

FIFA COOL LIGA

Dota 2: Obrovská porce zápasů navíc s českou účastí

Na největší počet utkání lze v rámci jedné soutěže sázet v ESL One Birmingham. Nejlepší týmy Evropy předvádějí v posledních dnech skvělou šou. Dokáže BOOM s Vikin.gg urvat další vítězství, třeba proti neohroženým Team Secret, kteří už jednou zaváhali?

Dota Tipsport
Štítky: Tipsport, tipsport.cz