Přejít k hlavnímu obsahu

Sázej na esport: CS Summit, nejlepší Dota 2 i regionální LOL

23. 6. 2020 | 12:34 Všechny hry
Nový týden přináší spoustu nových zajímavých zápasů v esportu, takže je znovu na co sázet. V nadcházejících dnech zaujme například boj domácích zástupců v CS Summit, zahraničních ERL i velkém Dota 2 turnaji.
Sázej na esport
Sázej na esport

Counter-Strike: CS Summit 6 přináší velký boj o major

Turnaje CS Summit se zúčastní řada z předních světových týmů a bude velmi důležitý v cestě na major. Účastní se ho i slovenská dvojice frozen (mousesports) a STYKO (GODSENT), chybí naopak Astralis. Více informací najdete v našem preview

Tipsport CS:GO

League of Legends: Kamilius a Freeze proti hvězdným týmům

Kamilius s Freezeem bojují v německé Prime League a v nadcházejících dnech jejich Ad hoc čekají obávaní mousesports. Ve čtvrtek je pak čeká další silný tým BIG, oba zápasy by mohly být vyrovnané, takže bude co sledovat.

Prime League

Dota 2: Beyond Epic bude epic

Epický turnaj přináší opět hra Dota 2, kde se opět utkají nejlepší týmy světa včetně Secret a Ninjas in Pyjamas se SaberLightem. Práve NIP se utkají se ve středu utkají s týmem Virtus.pro, což by mohl být velmi kvalitní a poměrně vyrovnaný zápas. 

Dota 2 Sázky

League of Legends: Robocop proti akademii Origen

Český toplaner Robocop hraje ve španelské lize a zatím se mu daří naprosto bezvadně. V dalším kole ho čeká BCN Squad, což je akademie LEC týmu Origen. V lize je ale možné také sledovat bitvu dalších dvou LEC akademií, a to MAD Lions Madrid a G2 Arctic.

SuperLiga
Zdroj: tipsport.cz
Štítky: Tipsport, tipsport.cz