Přejít k hlavnímu obsahu

Sázej na esport: Vrcholí COOL ligy

12. 6. 2020 | 13:23 Všechny hry
Znovu je tu díl těch nejdůležitějších kurzů pro nadcházející dny. Vyvrcholí domácí soutěže, ale sledovat se vyplatí i česko-slovenské tváře v německé LOL lize nebo přední týmy světového CS:GO.
Sázej esport
Sázej esport

Counter-Strike: Tipsport COOL liga znamená nejlepší česko-slovenské CS:GO

Vrcholí nám Tipsport COOL liga a v play-off je favorit jasný. SINNERS v základní části ztratila jen jednou proti CZC.eSubě, ale svou formu potvrdila ryze česká soupiska už minulý týden. Velkým zápasem bude dozajista semifinálový střet týmů Gunrunners.AOC a CZC.eSuba. V posledním vzájemném zápase to byla opravdu jízda, takže s napětím vyčkáváme sobotní odvetu.

COOL liga CSGO

League of Legends: Freeze, Kamilius i Zoir v německé lize

Na návrat LEC a LCS jsme se už podívali na začátku týdne, ale za zmínku rozhodně stojí i německá Prime League, kde hrají hned tři zástupci domácí scény. Kamilius s Freezem vstupují do utkání proti EURONICS jako mírní favorité, mezitím co Zoir a jeho mYinsanity čeká náročný souboj s GamerLegion. V posledním zápase ale porazili věhlasné BIG a pokud výkon zopakují i proti GL, je možné, že se dočkáme překvapení. 

Tipsport LOL

FIFA: TS COOL liga má před sebou play-off

Jarní sezóna vrcholí i na domácí FIFA scéně, kde uvidíme střet šesti nejlepších virtuálních fotbalistů současnosti. Už v základní části zápasy často došly do prodloužení, nebo i do penalt a v play-off se tak rozhodně máme na co těšit. 

FIFA COOL liga

Counter-Strike: DreamHack Masters pokračují

Největší týmy můžete sledovat v DreamHack Masters, kde se utkají třeba NiP proti FaZe Clan. Ninjové už v turnaji dokázali přehrát Vitality nebo Astralis, takže utkání s FaZe Clan slibuje velkolepý souboj těch nejlepších hráčů.

CS:GO
Zdroj: tipsport.cz
Štítky: Tipsport, tipsport.cz