Přejít k hlavnímu obsahu

Sázej na esport: Závěrečné kolo Hitpoint Winter, MČR či Flashpoint

14. 11. 2020 | 12:57 Všechny hry
Další přehled toho nejzajímavějšího v nabídce Tipsportu vám přinášíme v tomto článku. Kurzovní nabídka je opravdu bohatá, jelikož podzim zkrátka patří esportu. Vrcholí sezóna v League of Legends, ale také CS:GO nebo Dotě 2.
Hitpoint Winter
Hitpoint Winter

League of Legends

Domácí fanoušky League of Legends bude nejvíce zajímat poslední kolo základní části Hitpoint Winter. Zaostřit se vyplatí například na šlágry eSuby proti Repre Gold a Cyber Gaming, jelikož jde o hodně. V boji o top 2 se stále nachází i Vikingekrig a mnozí doufají v miracle run ECLOT, kteří se v závěru zvedli a šílenými kompozicemi chtějí překvapit také Cyber Gaming.

Tipsport Hitpoint Winter

Counter-Strike: Global Offensive

V rámci CS:GO je nabídka Tipsport opravdu štědrá, protože turnajů, na které se dá sázet je každý týden opravdu velké množství. Už ve středu začíná Vodafone MČR, bitva ale probíhá i na mezinárodním poli, kde například probíhají turnaje Flashpoint či IEM Beijing.

Tipsport CSGO

Dota 2

Ve hře Dota 2 si může komunita pravidelně užívat duely v rámci Epic League. V turnaji můžeme sledovat například počínání BOOMa z Vikin.gg, kterého ale čeká velmi náročný souboj s Team Secret. Těšit se můžeme třeba na vyrovnané souboje mezi NaVi a Just Error a druhý jmenovaný tým čeká také souboj proti Allianci. Zajímavých zápasů je ale nespočet, takže je z čeho vybírat.

Tipsport Epic League
Štítky: Tipsport, tipsport.cz