Přejít k hlavnímu obsahu

Série rozhovorů od AORUS je kompletní! Kdo vyhrál grafické karty a SSD disky?

8. 12. 2020 | 13:25 Všechny hry
Letošní Vodafone MČR v CS:GO je za námi a partner letošního ročníku AORUS nyní na svém Facebooku uspořádal velkou soutěž o hodnotné ceny. Díky reakcím na jednotlivé rozhovory jste si mohli vysoutěžit například zbrusu novou grafickou kartu GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G.
AORUS
AORUS

UPDATE #3: Série rozhovorů je u konce a známe všechny vítěze! Seznam rozhovorů je tedy kompletní a na všechny se můžete podívat na Facebook stránce AORUS. Před skončením soutěže vyšly ještě dva rozhovory, a to s pány: Jiří "Bananides" Johanides a Martin "spajKK" Beneš.

  • 1. cena: Dominik Dobrozenský + Marie Ajťák Koleničová - GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G + AORUS NVMe Gen4 SSD 500GB + AORUS Chibi
  • 2. cena: Jakub Čech + Iren Chytil - GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8G + AORUS NVMe Gen4 SSD 500GB + AORUS Chibi
  • 3. cena: Karel Beneš + Dominik Nečes - AORUS NVMe Gen4 SSD 500GB + AORUS Chibi

UPDATE #2: Přibyly nové rozhovory a po Vodafone MČR v PUBG se navíc chystají další! Celkově tedy budete mít o to větší šanci zapojit se do celkového slosování, protože rozhovorů bude dohromady celkem deset. Pokud jste prošvihly některé z dalších rozhovorů, zde máte přehled těch, které AORUS vyzpovídal po Dev1m a Lelkovi: 

UPDATE #1: Právě vyšel druhý rozhovor s moderátorem a komentátorem Lelkem, který se rozmluvil nejen na téma svých začátku, ale i o své aktivitě na Instagramu nebo o výletech.

AORUS, herní značka společnosti GIGABYTE Technology Co., Ltd., podporuje esportovou scénu už delší dobu a letos se stal partnerem Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Po skončeném turnaji v CS:GO se v průběhu dalších dnů postupně objeví rozhovory s tvářemi česko-slovenského esportu. Mimo sledování speciálního obsahu se můžete zapojit také do soutěže o prvotřídní ceny. Vítězové budou celkem tři a ke každé ceně získáte cenu AORUS Chibi spolu s SSD diskem AORUS NVMe Gen4 SSD 500GB

Ti nejšťastnější si pak mohou vysoutěžit také prvotřídní grafické karty, které jsou v soutěži hned dvě. Tou první je GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8G s chladícím systémem WINDFORCE 2X s protiběžnými ventilátory. Klenotem, který by ocenil snad každý hráč je pak první cena, kterou je GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G, tedy jednou z nejlepších možností na trhu, která dosahuje hodnoty okolo 20 tisíc korun. Chcete si zajistit největší šanci na celkové vítězství? Pak stačí sledvat každý den facebookový profil AORUS, na každý příspěvek zareagujte likem a do komentáře označtě kamaráda. Rozhovorů bude dohromady devět, za které tedy můžete být až devětkrát zařazeni do slosování.

    Ceny v soutěži:

    • 1. cena: GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G + AORUS NVMe Gen4 SSD 500GB + AORUS Chibi
    • 2. cena: GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8G + AORUS NVMe Gen4 SSD 500GB + AORUS Chibi
    • 3. cena: AORUS NVMe Gen4 SSD 500GB + AORUS Chibi
      Štítky: AORUS, MČR