Přejít k hlavnímu obsahu

Seron opouští FK Teplice, do svých řad ho zlákalo Sampi

23. 12. 2019 | 10:33 EA SPORTS FC 24
Před několika dny FK Teplice prostřednictvím kanálů Nessus Gaming oznámili odchod mladičkého Dominika 'Seron' Čermáka. Vycházející hvězda domácí scény měla na stole několik nabídek, až ta od Sampi jej ale dokázala zlanařit k přestupu.
Sampi Seron
Sampi Seron

Seron vletěl na domácí scénu začátkem letošního roku, kdy v pouhých čtrnácti letech vypálil rybník všem známým jménům na FUT Nation Championship v Praze. Jako člen Nessus Gaming se spolu se zbytkem týmu přesunul v dubnu do FK Teplice, kde majitel organizace zařídil teprve druhou českou spolupráci s fotbalovým klubem. Od té doby se leccos změnilo, FKT prošly změnami, ale mladý Seron v kádru stále zůstával. A to i přesto, že se přes svůj nízký věk nemohl zúčastnit prestižní Datart e:LIGY. Nyní však přichází velký krok.

Teplický hráč měl díky svým výkonům stále lákavější nabídky, ta klíčová přišla před dvěma měsíci. Jeho výkonů si všimlo Sampi, herní klub založený fotbalistou Jakubem Janktem, kde v tuto chvíli již nepůsobil žádný český hráč. Jeho barvy na lokální scéně naposledy hájil RIIJK, ten se však po postupu do e:LIGY rozloučil doufaje v to, že jednou bude mít šanci naplno reprezentovat Slavii. Jeho místo tedy nyní zaujímá Seron.

Věděli jsme, že Seron měl mnoho nabídek. Proto jsme velice rádi, že si vybral právě Sampi. Věříme a myslíme si, že má ohromný potenciál a velkou budoucnost před sebou. Je to jeden z nejtalentovanějších FIFA hráčů vůbec. Ve svém mladém věku a i přesto, že nemá nejlepší FUT sestavu, už ukazuje, že může hrát s těmi nejlepšími. Vkládáme do něj velké naděje a věříme, že i on sám se bude chtít nadále zlepšovat.

prohlásil k nové akvizici Jakubem Jankto, majitel Sampi.

Sampi Seron
Štítky: Sampi, Seron
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.