Přejít k hlavnímu obsahu

Seron po těsném finále vyhrává Paddock ligu a stává se mistrem Česka a Slovenska

28. 9. 2020 | 13:33 EA SPORTS FC 24
Další ročník MČSR ve fotbalovém simulátoru FIFA se uskutečnilo ve Reload Esports Baru. Dvacet elitních virtuálních fotbalistů domácí scény se utkalo ve dvoufázovém turnaji, na jehož konci zůstal jediný neporažený hráč. Ale pojďme pěkně popořadě.
Seron
Seron

MČSR, jako vyvrcholení Paddock ligy, přivítalo víceméně kompletní domácí elitu, takže vypjaté byla už samotné skupiny. Do play-off se totiž mohlo dostat jen nejlepších osm hráčů. Nejvíce vyrovnaná byla skupina C, kde se potkali zástupci čtyř fotbalových klubů i nejúspěšnějšího celku letošní FIFY – DRMi10 (FC Viktoria Plzeň), M4TK05 (Bohemians Praha 1905), Emerickson (AC Sparta Praha), Miki (Sampi) a Kobby (SK Slavia Praha). Skrze tohle síto se dostali jen první dva uvedení a zbytek se s MČSR rozloučil. Stejný osud potkal i druhého slávistu CptKubjaze, druhého sparťana Castera nebo Huhnaka z Entropiq. Velký úspěch naopak zaznamenala SK Sigma Olomouc, která pouze pár dní po odhalení spolupráce s organizací eKoVy měla v play-off oba reprezentanty.

Největším šlágrem čtvrtfinálového kola byl duel RIIJKa s T9Lakym, tedy někdejších dvou nejlepších domácích hráčů. RIIJK sice Lakyho dokázal těsně porazit, ale následně dvakrát prohrál a skončil bez medaile. Jeho přemožitelem se ve finále stal Seron, který lépe zvládl přestřelku a potvrdil dobrou formu. Ve spodní části pavouka se nejlépe prezentoval DRMi10, jenž v semifinále o chlup udolal MarioOosa99. Ten byl možná největším překvapením celého klání, protože si počínal naprosto suverénně a tohle jediné zakopnutí jej odsoudilo "pouze" ke třetímu místu. Ve velkém finále se tak proti sobě potkali Seron a DRMi10, což byl šlágr jako hrom. O kousek víc štěstíčka nakonec měl hráč týmu Sampi, který se po výhře 6:5 stal vítězem posledního turnaje ve FIFĚ 20.

PADDOCK LIGA – MČSR 2020
  Česká republika RIIJK1         
     Česká republika RIIJK4      
  Česká republika T9Laky1         
        Česká republika Seron6   
  Česká republika Seron3         
     Česká republika Seron5      
  Česká republika M4TK051         
           Česká republika Seron 
  Česká republika DRMi103         
     Česká republika DRMi101      
  Česká republika FC MARTIN2         
        Česká republika DRMi105   
  Česká republika MarioOoso996         
     Česká republika MarioOoso990      
  Česká republika Ritzy0     Česká republika RIIJK0   
           Česká republika MarioOoso99 
        Česká republika MarioOoso990   
Zdroj: topgaming.eu
Štítky: MČSR, Seron
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.