Přejít k hlavnímu obsahu

Šestnáctka nejlepších týmů MČR kvalifikace zůstává stejná, Golden Gunners se ale přibližují

4. 9. 2020 | 12:45 PUBG: Battlegrounds
Středeční kvalifikace HAL3000 MČR série nabídla další triumf Entropiq, kteří si tím navýšili náskok v čele celkové klasifikace. Nás však zajímají především boje kolem 16. místa, kde se to začíná pomalu míchat.
MČR 2020 v CS:GO
MČR 2020 v CS:GO

Virtuálně poslední postupový slot totiž drží Universe, tedy organizace, která aktuálně nedisponuje žádnou sekcí. V posledním přestupovém období tak mají poslední šanci si někoho ulovit a spojit síly, jinak se šance chopí dotírající týmy. Zdárným příkladem jsou totiž Golden Gunners, kteří sbírají bod po bodu a 16. místu se pomalu přibližují. Podobně jsou na tom i Pampeliškoví Godi a NoBrain, oba ale rovněž musejí zabrat. Kvalifikační sezóna se však blíží pomalu ke svému konci a na všechny bude čekat poslední měsíční série, která může závěrem hodně zamíchat. Pokud se tedy chcete porvat o místo i vy, tak nezapomeňte sledovat naše budoucí články!

MČR 2020 v CS:GO
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.