Přejít k hlavnímu obsahu

Shadye nadále pokračuje ve své dominanci a je stále jediný, komu se vydařil vítězný tiket

15. 11. 2020 | 17:16 Counter-Strike 2
Do Tipsport MČR battle nejlépe vstoupil Shadye, který zúročil hned první vsazený tiket. Právě Shadyeho tato soutěž chytila nejvíce ze všech a v tuto chvíli již má za sebou tikety hned tři. Nadále je navíc jediný, kdo v průběhu uspěl. Stále však nejsme ani v polovině, takže je potřeba neusnout na vavřínech.
Tipsport MČR battle
Tipsport MČR battle

Tipsport MČR battle je soutěží tři komentátorů, analytika Strikera a moderátora Bananidese. Před letošním Vodafone MČR v CS:GO obdrželi 5000 kreditů a do startu MČR mohou sázet na libovolné esportové příležitosti. Počátkem MČR pak musejí přejít čistě na mistrovské zápasy, takže se prolnou znalosti zahraniční i domácí scény. Každý z účastníků už má za sebou minimálně dva tikety, takže si pojďme shrnout aktuální situaci a stav.

Shadye

Shadyeho dovednosti jsme zvelebovali už naposledy, kdy se mu na úvod soutěže podařilo trefit dva přesné výsledky najednou. Díky kurzu 10.88 za 200 kreditů se tak dostal do vedení. My jsme už prezentovali jeho druhý tiket, kde až příliš věřil upsetu ENCE proti Astralis, takže 250 kreditů vzápětí hned prohrál. Mezi nimi ale tajně vsadil ještě jeden, ke kterému se dostáváme až nyní, kde zaznamenal druhý úspěšný zářez. Nejvíce nervózní byl ze zápasu MIBR proti Envy, ale vedle toho jej podržely také znalosti StarCraftu a zaslouženě vede.

DeeThane

První tipovací kolo nejhůře vyšlo DeeThanovi, který věřil úvodnímu tiketu v hodnotě 1300 kreditů. Zklamali jej totiž Fnatic, kteří nestačili na MAD Lions. Ve druhém případě už nezariskoval tolik kreditů najednou, rozhodl se však znovu hrát Fnatic proti MAD Lions. Kurz byl ještě o něco vyšší a lákavější, ale bohužel ani na druhý pokus to Švédové nezvládli. Na druhý DeeThanův pokus, po kterém už je 1800 kreditů v mínusu, se podívejte zde.

Bananides

Bananides se oproti tomu snaží hrát konzistentně a oba tikety zatím vsadil za 500 kreditů. Ten první ho zradil ve dvou případech, když zkusil hrát přesné výsledky, ale netrefil ani samotné vítěze zápasu. Ve druhém případě už byl ale o poznání blíže. Na rozdíl od DeeThana mu vyšel souboj MAD Lions vs. Fnatic dokonce přesně a následně trefil také výhru Heroic proti NiP. V rozhodujícím zápase na tiketu s celkovým kurzem 11.60 šel proti Shadyemu a zápas Team Envy vs. MIBR mu bohužel nevyšel. Bojovalo se na třech mapách, ale Banán je opět zklamaný.

Lelek

Lelek na prvním tiketu hrál dva zápasy, které si nikdo jiný nezvolil, a bohužel se mu právě jeden z nich stal osudným, když OG nestačili v bitvě EU vs. NA na tým Gen.G Esports. Náš komentátor se však nevzdává a pokračuje ve stejné kreditové strategii jako Bananides. Zápasově na to ale šel úplně jinak než kdokoliv jiný a tvrdě na tom pohořel. Rozhodl se totiž vsadit na Dotu 2 a dva zápasy znamenají dva červené křížky. Ze CS:GO zápasů mu pak nevyšel počet 3 map u souboje forZe vs. BIG, takže zatím jde o nejméně úspěšný tiket ze všech.

Striker

Druhé shrnutí uzavírá Striker, kterému se zatím vůbec nedaří. První tiket měl nervózní hlavně kvůli tomu, že všechny zápasy mu šly do tří map. Podobně jako jednoho z kolegů jej však zradili Fnatic proti MAD Lions. Stejně jako DeeThane si pro tento duel šel i při odplatě, na tu ale Striker čekat ve výsledku ani nemusel. Stejně jako Bananides se důvěřoval týmu Envy proti MIBR, což pro americký celek nedopadlo vítězně. Dva křížky ze dvou zápasů na druhém tiketu odsunuly Strikera na dno pořadí, protože i podruhé hrál za 1000 kreditů.

Tipsport MČR battle
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.