Přejít k hlavnímu obsahu

Sharkoon MVP: Po hlasování komentátorů, PLAYzone týmu a diváků získává trofej kamilius

11. 11. 2018 | 12:36 League of Legends
League of Legends je samozřejmě týmová hra, vyzdvihování jednotlivců k ní ale i tak neodmyslitelně patří. Nyní můžete o nejlepším hráči MČR rozhodovat i vy!
Sharkoon
Sharkoon

Nejužitečnějším hráčem MČR 2018 se stává hráč eSuby, kamilius. Gratulujeme!

O nejužitečnějším hráči se vlastně mluvilo každou sezónu, porovnání jednotlivých playerů prostě k vysílání turnajů patří, vlastně nikdy to ale nebylo oficiální. Nyní už ale budeme o nejsilnějších individuích rozhodovat hlasováním, do kterého budou zapojeni i samotní diváci! Každý divák má vlastně jednu možnost volby, hráče, na kterém se shodne nejvíce fanoušků, pak odměníme dvěma body. 

Sharkoon MVP

Další tři hlasy má potom PLAYzone tým, o rozdělení posledních dvou bodů pak rozhodují komentátoři a analytici. Co je podstatné, kdyby náhodou došlo ke shodě hlasů, rozhodující slovo budete mít právě vy. No a co že se v Sharkoon MVP vlastně hraje? Na hráče, který bude na konci hlasování stát s nejvíce hlasy, čeká samozřejmě čest a nádherná skleněná trofej, mimo to bude ještě odměněn pohodlným křeslem Sharkoon SKILLER SGS3. A nezapomínáme ani na vás! Za to, že nám o nejužitečnějším hráči pomůžete rozhodnout, čekají na náhodného hlasujícího sluchátka Sharkoon RUSH ER2.

 

Štítky: Sharkoon, MČR
miluju videohry a hlavně ligu legend