Přejít k hlavnímu obsahu

Sharkoon Nejužitečnější hráč MČR v CS:GO i League of Legends získá unikátní skleněnou trofej

8. 11. 2018 | 17:08 Counter-Strike 2 League of Legends
Oba hlavní tituly MČR v počítačových hrách jsou spíše týmovými hrami, ale bývá zvykem, že i přesto vynikají individuality. Dosud jsme vyhlašovali MVP pouze v CS:GO a pouze symbolicky, letos bude tahle cena ve spolupráci se společností Sharkoon připravena s plnou parádou.
MČR 2018 – MVP
MČR 2018 – MVP

Mistrovství České republiky v počítačových hrách je tu už za pouhý týden, ještě než si od neděle začneme představovat jednotlivé sestavy, máme tu jednu z dalších novinek. V letošním roce budeme kromě nových šampionů hledat i nejlépe individuálně zdatného jedince, který svůj tým požene kupředu nejvýraznějšími výkony.

MČR 2018 – MVP

Nejužitečnějšího hráče vyhlásíme hned po nedělních finále a hlasování se bude skládat ze tří, respektive čtyř různých cest. Na své volbě se za 2 hlasy shodnou komentátoři, za 3 hlasy PLAYzone tým, v případě CS:GO za 1 hlas promluví i číselné statistiky, a přispět budete moci i vy, diváci, a to za 2 hlasy, které budou v případě bodové shody rozhodující. Zvolený šampion si poté odnese stylovou trofej a pohodlné herní křeslo Sharkoon SKILLER SGS3.

O to, jakým způsobem bude divácké hlasování probíhat, oznámíme v samostatných novinkách krátce před pátečním startem turnaje. I vy si z této soutěže budete moci odnést hezkou cenu, náhodný hlasující v každé hře si odnese sluchátka Sharkoon RUSH ER2 či ER3. Tohle slosování proběhne rovněž po ukončení turnaje.

Štítky: MČR, Sharkoon
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.