Přejít k hlavnímu obsahu

Show musí pokračovat. Fotbalové kluby z Premier League se proti sobě utkaly ve Football Manageru

15. 3. 2020 | 16:20 Všechny hry
V období nutné prevence šíření COVID-19 vymýšlí marketingová oddělení sportovních klubů různé aktivity, jak se udržovat se svými fanoušky v kontaktu při soutěžní přestávce. S dalším zajímavým nápadem přišel tentokrát fotbalový klub Watford FC, který hraje nejvyšší anglickou fotbalovou ligu.
Watford FC
Watford FC

Watford FC se v Premier League před přerušením soutěže potácel na pomezí sestupu, takže jej tato situace do jisté míry i potěšila – s nadsázkou řečeno. Účastník posledních pěti sezón se rozhodl fanouškům udělat radost alespoň virtuálním podáním nejbližšího zápasu. Soupeřem Sršňů měl být Leicester City FC, který se jejich vyzyvatelem stal ve Football Manageru 2020. Simulace tohoto klání proběhla formou sestřihu na Twitteru.

Úvod zápasu Watfordu nevyšel a už v první půli šel pod sprchy záložník Etienne Capoue. Hosty poslal do vedení Marc Albrighton, ale ti jej posléze neudrželi, když v oslabení o jednoho hráče dokázali Sršni brankou Roberta Pereyry srovnat na konečných 1:1. Po soubojích ve FIFA 20 a NBA 2K20 tak proběhl duel již ve třetí různé hře. S jakými kreativními nápady mohou sportovní kluby v následujících dnech či týdnech ještě přijít?

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.