Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS dnes hrají o play-off Pinnacle Cupu, jejich soupeřem budou Wisla Krakow!

13. 3. 2021 | 14:52 Counter-Strike 2
Po lehkém postupu do play-off Mistrovské části HAL3000 MČR Tour se SINNERS opět objeví v Evropě! Dnes v 16:00 vyzvou v Pinnacle Cupu polský celek Wisla Krakow, proti kterým mohou získat vstupenku do vyřazovací části!
ZEDKO
ZEDKO
Zdroj: Foto: SINNERS Esports

Po pauze v evropských soutěžích jsme mohli naši českou naději SINNERS vidět pouze v domácím HAL3000 MČR Tour, kde zatím potvrzují roli favorita a jako první se probojovali do závěrečných bojů o pozvánku na MČR. Hříšníci sehráli svůj zápas s eSubou brzy ráno, aby stihli starý známý Pinancle Cup, turnaj se silným zastoupením a prize poolem 100 tisíc dolarů.

Samotní hráči a i trenér Michal "KETUBOR" Csontoš zatím se svým působením mohou být spokojeni, neboť v turnaji mají skóre 2:1 a jsou jedním krůčkem v play-off, kde se objeví i 4 pozvané celky, od organizátorů zatím víme jenom o Gambit Esports a FunPlus Phoenix s Martinem "STYKO" Stykem.

Ve čtvrtém zápase vyzvou hříšníci Poláky z Wisla Krakow. I když jsou až na 40. místě HLTV žebříčku, nepatří mezi žádné lehké soupeře. Zahráli si IEM Katowice Play-In, působí v ESEA Premier a v posledních zápasech si dokázali připsat skalp forZe a Winstrike. Tak či tak, SINNERS jsou na tom papírově lépe a doufejme, že se jim podaří postoupit do play-off! 

Zápasy SINNERS Esports v Pinnacle Cup:

Štítky: Pinnacle Cup, SINNERS
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.