Přejít k hlavnímu obsahu

To je škoda! SINNERS Esports se do play-off Pinnacle Cupu po prohře se sAw nepodívají

14. 3. 2021 | 18:07 Counter-Strike 2
Pinnacle Cup skončil už ve třetím kole Zerovi a jeho GamerLegion, v tom pátém pak bohužel stejný osud potkal i naše SINNERS. Hříšníci v tom nejdůležitějším zápase nestačili na jejich neoblíbené sAw a turnaj zakončili se skórem 2:3.
beastik
beastik
Zdroj: Foto: SINNERS Esports

​SINNERS začali svoji cestu v Pinnacle Cupu s prize poolem 100 tisíc dolarů prohrou s Copenhagen Flames, následně si ale dokázali vyšlápnout na známé hráče z Dignitas a EXTREMUM. Sobotní duel s Wisla Krakow jim nevyšel podle představ a poslední možnost proklouznout do play-off tak měli v zápase se sAw.

Souboj SINNERS proti 23. nejlepšímu celku světa se podíval na Vertigo a Nuke. Na první mapě byla první půlka velmi vyrovnaná a hra se přelévala ze strany na stranu. Bohužel, Portugalci na CT straně zastavili marné pokusy SINNERS a mapu svého soupeře tak vyhráli 16:12.

Hříšníky to ale vůbec nepoložilo, ba naopak. Na Nuke totiž vstoupili famózně a ujali se vedení 7:0, i když to bylo za silnější CT stranu. Portugalský celek to ale nevzdal a první půlku zakončil v poměru 6:9 z jejich pohledu. Ve druhé polovině pak sAw náskok miláčků českého publika postupně stahovali a v závěru se bohužel dostali i do vedení. SINNERS podlehli 13:16 a v Pinnacle Cupu se loučí.

 ​Zápasy SINNERS Esports v Pinnacle Cup:

Štítky: Pinnacle Cup, SINNERS
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.