Přejít k hlavnímu obsahu

Situace vysvětlena, Imperial zkouší nové hráče

25. 7. 2018 | 21:30 Counter-Strike 2
Dost možná životní přestup má před sebou slovenský wonderkid Frozen, který zřejmě pár dní po dovršení 16 let zamíří do zahraničí. Po konci v organizaci eXtatus navíc není nikde smluvně vázán a jeho přestup tak nebude stát ani cent.
Výchozí obrázek

Dost možná životní přestup má před sebou slovenský wonderkid Frozen, který zřejmě pár dní po dovršení 16 let zamíří do zahraničí. Po konci v organizaci eXtatus navíc není nikde smluvně vázán a jeho přestup tak nebude stát ani cent.

UPDATE #2: Situace byla konečně osvětlena. Trenér NeiL_M se na Twitteru vyjádřil, že se k týmu na zkušební dobu připojuje Nikola 'Lobanjica' Mijomanović a Eimantas 'pounh' Lazickas.

UPDATE #1: Zatímco návrat EspiranTa a zkušební doba pro Lobanjicu se zdá být dle komentářů na Twitteru jasnou věcí, o Frozenově příchodu se pochybuje a mluví v opačném gardu. Zájem od Imperial opravdu existuje, ale slovenský střelec dle našich informací plánuje pokračovat v česko-slovenské sestavě, která tak v honu za novým působištěm pokračuje v kompletní sestavě.


Poslední týdny jsou v evropském týmu Imperial hodně akční, další změny jsou dle zdrojů neLa z portálu flickshot.fr na spadnutí. Velká naděje litevského Counter-Strike, Rokas 'EspiranTo' Milakauskas, nehodlala v týmu pokračovat. Hlavní příčinou byly neshody s nejnovější posilou a in-game leaderem Kevinem 'kRYSTAL' Amendem, pod kterým by nemohl naplno využívat svůj potenciál. Nakonec však bude po jeho a kRYSTAL je usazen na lavičku.

Frozen přesun na evropskou scénu nakonec odmítl. Foto: flickshot.fr

Nyní to však vypadá, že kromě bývalého hráče Sprout v základní sestavě konci i Jesper 'TENZKI' Plougmann. Tahle změna zřejmě pošle ex-eXtatus do čtyř, protože jeho místo by měl zaujmout David 'Frozen' Čerňanský, pro kterého by tým vítězů DreamHack Summer 2018 mohl být vskutku ideální bránou do světa.

Nic není ještě oficiálně potvrzeno, ale pro doplnění sestavy by se novým kapitánem měl stát oblíbený Černohorec z FPL, Lobanjica. Spolu se slovenským mladíkem budou oba hráči v Imperial na zkušební dobu a premiéru by si měli odbýt tento pátek proti Epsilon ve StarLadderu.

Nová soupiska Imperial může vypadat následovně: 

{#Srbsko} Nemanja 'nexa' Isaković
{#Litva} Žygimantas 'nukkye' Chmieliauskas
{#Litva} Rokas 'EspiranTo' Milasauskas
{#Litva} Eimantas 'pounh' Lazickas - trial
{#Černá Hora} Nikola 'Lobanjica' Mijomanović - trial

{#Irsko} Neil 'NeiL_M' Murphy - trenér
{#Dánsko} Jesper 'TENZKI' Plougmann - na lavičce
{#Německo} Kevin 'kRYSTAL' Amend - na lavičce

Zdroj: flickshot.fr
Štítky: frozen, imperial
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.