Přejít k hlavnímu obsahu

Sjednocujeme domácí Valorant scénu na Discordu, komunitním a kompetitivním

5. 4. 2020 | 16:19 VALORANT
Valorant je na scéně úplnou novinkou, a přestože ještě nezačala ani closed beta, už se formují různé nové, nebo chcete-li staronové, komunity zaměřené na novou taktickou střílečku. Připravili jsme si pro vás hned několik Discordů, takže pokud máte zájem o nejnovější informace ze hry, budoucích turnajů, nebo si toužíte najít spoluhráče či prostě pokecat, přijďte se za námi mrknout.
Valorant česko-slovenská komunita
Valorant česko-slovenská komunita

S příchodem Valorantu, jakožto nového FPS titulu, který má potenciální šanci soupeřit se současnými velikány v tomto žánru, se také rodí nové komunity. Mohlo by se zdát, že svým komplexním herním stylem by mohla nová taktická střílečka rozvracet dosavadní pospolitosti milovníků klasik, jako je CS:GO, PUBG, Overwatch a další, a obracet je tak na svou stranu. Opak je ale pravdou, Valorant naopak stmeluje domácí komunitní servery, kde se pevné česko-slovenské jádro oblíbených stříleček aktivně podílí na novém herním obsahu a tvorbě příjemného kolektivu. Uzavřená beta je už za rohem a zanedlouho si Valorant budeme moct zahrát úplně všichni, chceš už nyní dostávat novinky a všelijaké informace o hře? Toužíš po tom být součástí domácí přátelské komunity, nebo si hledat spoluhráče na turnaje? Pokud ano, dovolujeme si tě pozvat na naše oficiální discordové servery!

Na našem komunitním česko-slovenském serveru se dozvíte všechny aktuality a zajímavosti ze světa Valorantu. Pokud se nemůžete dočkat přístupu do hry, můžete si s námi zkrátit čas v příjemném prostředí. Discord je zaměřený na vás, na komunitu vznikající kolem nového titulu, takže se nestyďte a přijďte si s námi pokecat, zasdílet nějaké memes, nebo si přátelsky zatrashtalkovat. Máte možnost si zde najít parťáky na hraní, nebo rovnou celé skupiny a do budoucna se můžete těšit na mnohem více možností a funkcí. Kdo si hned do začátku nasazuje vysokou laťku a bude se hře chtít věnovat na vyšší kompetitivní úrovni, i pro něj tu máme místo:

Pro všechny nadšence a ambiciózní hráče se ve spolupráci s předními domácími hráči jiných titulů aktivně připravuje nový Discord, který bude zaměřen na kompetitivní hraní. Jak jsme již zmínili, Valorant sjednocuje a tento server byl založen právě za účelem sjednocení česko-slovenské kompetitivní komunity. Zatímco se zde budou objevovat informace o všech našich turnajích, server také pomůže ulehčit jeho členům najít si spoluhráče. V první vlně se na základě předchozích zkušeností s jinými FPS tituly budou nejprve přijímat již ostřílení hráči. Nezáleží, jestli jste byli vychováni na Counter-Striku, či máte nahraný Overwatch, na tomto serveru je místo pro všechny kompetitivní nadšence. Pokud to s Valorantem myslíte vážně, soutěživost je vaše druhé jméno a plánujete to ostatním hráčům natřít na budoucích turnajích, je to místo právě pro vás!