Přejít k hlavnímu obsahu

SK Slavia Praha posiluje na poli esportu, její řady rozšiřuje nadějný FIFA hráč CptKubajz

20. 8. 2020 | 14:19 EA SPORTS FC 24
Začátkem měsíci jsme vás informovali o CptKubajzovi, který se na turnajích a sociálních sítích týmu BRUTE začal objevovat v dresu této organizace. Všude ale bylo jasně psáno, že on její řady nerozšiřuje, pouze obdržel podporu pro svůj rozvoj, takže hojně využíval týmový gaming office. Nyní však přichází rozuzlení celé situace.
CptKubajz
CptKubajz

Jakub 'CptKubajz' Pudil je bývalý hráč Samurai Gaming, jehož největším turnajovým úspěchem je triumf z jarních Y-Games. Na nedávném turnaji v Reload Esports Baru už se mezi nejužší domácí konkurenci dokonce dostal do nejlepší trojky, kde mu sekundovali Seron a RIIJK, tedy absolutní elity. V prestižním MOL eCupu, kde pro změnu reprezentoval menší klub FK Neratovice-Byškovice, si rovněž dokázal udělat jméno, když se probojoval do čtvrtfinále. Prostředí a podpora týmu BRUTE mu bezesporu svědči a mladý hráč roste poslední měsíce každým týdnem. Vytoužená odměna za nepřetržitou píli přichází nyní, kdy CptKubajz míří do klubu svého srdce.

Tým BRUTE totiž od března spolupracuje s SK Slavií Praha, společně tohle duo vede esportovou divizi aktuální české fotbalové jedničky. Jediným virtuálním slávistou až dosud byl Martin 'Kobby' Strnad, ten ale dnešním dnem získává parťáka. CptKubajz totiž BRUTE dokázal přesvědčit natolik, že si vysloužil možnost nově oblékat dres s červenou pěticípou hvězdou na hrudi. „Je to pro mě jako splněný sen. Od malička jsem velkým fanouškem tohoto klubu a mít šanci ho reprezentovat na esportovém poli je pro mě nepopsatelný moment,“ prohlásil Kubajz na svých sociálních sítích. Současně však nezapomněl za vše poděkovat hlavně organizaci BRUTE.

Náhodou ani není to, že oficiální přivítání nového slávisty proběhlo právě dnes. Od 13:00 totiž probíhá tisková konference klubu před startem nové fotbalové sezóny a odhaleny byly takové nové dresy, v němž Kubajze můžete vidět. Sešívanou kombinaci doplňují například grafické prvky orloje, jinak vychází z dlouholeté tradice. Vedle fotbalových oznámení ale člen managementu Slavie Tomáš Syrovátka nezapomněl ani na esport, i když CptKubajze přímo nezmínil. „Snažíme se rozvíjet všechny možné oblasti. Podařilo se nám posílit na poli esportu. Ten zažívá celosvětový boom i díky situace okolo COVIDu,“ uvedl ve spojitosti s různými plány do budoucna.

Složení týmu SUPERSLAVIA esports:

 Česká republika Martin 'Kobby' Strnad
 Česká republika Jakub 'CptKubajz' Pudil

CptKubajz
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.