Přejít k hlavnímu obsahu

Skadoodle si dává pauzu od profesionálního hraní

16. 10. 2018 | 19:35 Counter-Strike 2
Americká organizace Cloud9 dnes na svém Twitteru oznámila, že dlouholetý člen týmu, Skadoodle, si dává pauzu od profesionálního hraní.
Výchozí obrázek

Americký hráč Tyler "Skadoodle" Latham byl členem Cloud9 od roku 2015, od té doby si připsal s týmem množství úspěchů, mezi které patří také vítězství na ELEAGUE Boston Majoru nebo v ESL Pro League Season 4. Dnes však oznamuje, že si dává od kompetitivního hraní pauzu.

Skadoodle ELEAGUE Major

Skadoodle se tak stane už třetím členem vítězné party ELEAGUE Majoru, jenž opustil Cloud9. Není to však poprvé - Tyler chtěl z týmu odejít již v březnu, jen pár týdnů poté, co svůj odchod do SK Gaming oznámil Stewie2K. V té době se však rozhodl ještě jednou vrátit se zpět do sestavy. Dnes už to však vypadá, že jeho odchod je zpečetěný, a jakmile Cloud9 najdou náhradu, tak Skadoodle už definitivně opustí tým.

Beru si pauzu od profesionálního hraní. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za jejich podporu v uplynulých letech a přeji celému týmu hodně štěstí.

Cloud9 nemají na shánění nové posily příliš času, neboť se již na začátku listopadu objeví na BLAST Pro Series v Kodani. Tým se zároveň účastní lig ESL Pro League, kde je momentálně na pátém místě, a ECS, kde okupuje druhou příčku.

Momentální sestava týmu Cloud9 je následovní:

 Spojené státy americké Timothy "autimatic" Ta
 Spojené státy americké William "RUSH" Wierzba
 Švédsko Maikil "Golden" Selim
 Švédsko Robin "flusha" Rönnquist

 Spojené státy americké Tyler "Skadoodle" Latham (neaktivní hráč)
 Spojené státy americké Soham "valens" Chowdhury (coach)

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.