Přejít k hlavnímu obsahu

Skiter opouští CR4ZY, kam se vydá?

17. 6. 2020 | 12:38 Dota 2
Nejlepší slovenský hráč, Oliver "Skiter" Lepko, je opět bez týmu. V týmu CR4ZY se mu poměrně dařilo, je tedy překvapením, že tuto organizaci opustil.
Skiter
Skiter

Skiter je proslulý častým střídáním svého působiště, ve své pětileté kariéře vydržel nejdéle v organizaci Penta Sports, a to něco málo přes jeden rok. Během svého profesionálního hraní stihl reprezentovat i Ninjas in Pyjamas nebo peruánský tým Infamous. Od března působil v Severní Americe v týmu CR4ZY, kde se jim poměrně dařilo. Povedlo se jim získat i druhé místo na ESL One LA Online: NA & SA, kde porazili i nejobávanější celek regionu Evil Geniuses. Přestože EG nebyli v plné síle, dá se to považovat za velký úspěch.

Nyní Skiter oznamuje, že v CR4ZY končí, přesný důvod neuvádí, spekuluje se ale, že zamíří zpět do Infamous. Nedávno totiž přidal na svůj instagramový profil fotku s popiskem, že se nachází v Peru. S Infamous má dobré zkušenosti a zná tamní prostředí, je to tedy nejpravděpodobnější možnost. Dalšími variantami jsou Beastcoast nebo Thunder Predator.

Štítky: Skiter