Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš rozšířit PLAYzone tým? Máš skvělou možnost, hledáme Fortnite redaktory

13. 9. 2021 | 09:00 Fortnite PLAYzone
Rád píšeš články či povídky? Ovládáš mistrně češtinu? Máš rád nové výzvy? Hraješ Fortnite a víš o všem, co se kolem hry kde šustne? Tak přesně pro tebe máme nabídku, PLAYzone tým totiž hledá redaktory právě pro Fortnite!
Fortnite
Fortnite
Zdroj: PLAYzone

Pokud je Fortnite jedničkou na tvém herním seznamu a plánuješ prorazit v herním světe, cesta profi hráče rozhodně není jedinou volbou. Jestli tě baví psát, máme tu pro tebe jedinečnou možnost, jak se podílet na rozkvětu esportu na české a slovenské scéně. Právě pro Fortnite totiž momentálně hledáme redaktora. Takže jestli světu této populární battle royale hry od Epic Games rozumíš a zároveň ti také není cizí psaní ať už článků nebo třeba povídek, hledáme právě tebe.

Co musíš pro to, aby místo bylo právě tvoje, udělat? Stačí se ozvat na email dietiova@playzone.cz, do předmětu napsat Fortnite redaktor a v samotném mailu se pak rozepsat o sobě, svých zkušenostech v oboru a důvodech, proč se chceš stát redaktorem či redaktorkou. Pokud máš ukázku své aktuální tvorby, můžeš ji rovnou přiložit do přílohy. Nezapomeň, že gramatická úroveň tohoto mailu bude tvou první vizitkou.

Do týmu velmi rádi přijmeme i kolegu či kolegyni ze Slovenska. Pokud je tedy tvým mateřským jazykem právě slovenština, své místo u nás můžeš získat stejným postupem.

Obecné požadavky na uchazeče

  • Přiměřený věk a zkušenosti vůči požadované pozici (uchazeč by měl oplývat sebereflexí, sám vědět, na co má a na co nemá)
  • Naprostým základem je ovládání gramatiky rodného jazyka
  • Znalost oboru, praxe vítána. Redaktoři samozřejmě musí kromě mateřského jazyka mít také základní znalosti v angličtině a především se vyznat ve světě Fortnite
  • Spolehlivost, komunikativnost, iniciativa a schopnost zapojit se do fungujícího týmu

Uchazečům nabízíme

  • Práci v mladém a rozvíjejícím se týmu, který usilovně pracuje na budování a posouvání úrovně česko-slovenského esportu
  • Získání zkušeností a kontaktů, které můžeš později zužitkovat
  • Finanční odměny za články 
  • Možnost dalšího rozvoje v rámci nadstavbových placených pozic v PLAYzone
miluju videohry a hlavně ligu legend