Přejít k hlavnímu obsahu

Slavný komentátor končí s Overwatchem, vrátí se do světa CS:GO?

20. 1. 2020 | 17:45 Counter-Strike 2
Populární komentátor Semmler oznámil, že příštího ročníku Overwatch League se již jako komentátor nevrátí. To okamžitě rozjelo spekulace o tom, zda neplánuje návrat na Counter-Strike scénu.
Semmler
Semmler

Kdo si pamatuje začátky Counter-Strike: Global Offensive, jistě si vzpomíná také na legendární zápasy komentované trojicí Anders Blume, Jason "moses" O'Toole a Auguste "Semmler" Massonnat. To však platilo jen do roku 2017, kdy Semmler oznámil, že končí s komentováním CS:GO a přesouvá se na komentátorskou židli v Overwatch League. Ani toto už však neplatí, když Semmler na svém Twitteru oznámil konec v sérii od Blizzardu. 

Semmler, Anders and Moses reaction

O návratu na Counter-Strike scénu se spekuluje již od října, kdy Semmler udělal po dvou letech svůj velký comeback na tureckém turnaji StarSeries i-League S8. Aby toho nebylo málo, kde svým bývalým kolegům se loni přidal ještě jednou, a to v prosinci na turnaji BLAST.

Právě BLAST Premier by se podle spekulací mohl stát Semmlerovým novým domovem. BLAST totiž pro nový rok chystá novou ligovou sérii, která bude útočit na pozici jedničky mezi dlouhodobými turnaji. Není žádným tajemstvím, že Semmler by byl pro ligu jedním z velkých taháků a BLAST je schopný své komentátory dobře zabezpečit.

Comeback této komentátorské legendy se tak nejspíš rychle blíží. Na oficiální potvrzení návratu si však budeme muset ještě nějakou chvíli počkat.

Štítky: Semmler
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.