Přejít k hlavnímu obsahu

Sledujte první díl dokumentární série o profesionálních hráčích PUBG Mobile

24. 7. 2020 | 16:24 PUBG Mobile
Společnost Tencent si pro své fanoušky připravila osmidílný dokument nazvaný Between the Battlegrounds, ve kterém se pokusí přiblížit život profesionálních hráčů právě mobilní verze PUBG. První díl byl zveřejněný při jednom z kol PUBG Mobile World League East.
btb
btb

Dvojčata Made Bagas “Zuxxy” Pramudita a Made Bagus “Luxxy” Prabaswara, Aekachai “MADTOI” Areesanan a Tinnapop “MARTIN” Benjawong, to všechno jsou profesionální hráči PUBG Mobile, kteří se objevili v první části této dokumentární série. Úvodní díl nese název Be Prepared a dozvíme se v něm spoustu zajímavostí o jejich esport kariéře, osobním životě a celkovém rozvoji, abychom aspoň z části pochopili, jaké je to být hráčem na plný úvazek. Mimo nich se zde ukáží i jejich otcové, nebo třeba casteři, jako je John Allen, Zander Padwick a Florian George.

Zuxxy společně s Luxxym jsou dvojčata a zároveň úřadující mistři světa hrající za tým Bigetron Red Aliens, MADTOI a MARTIN spolu hráli za celek ILLUMINATE The Murder, známý také jako Valdus the Murder, ve kterém je v současné době už pouze MARTIN, zatímco MADTOI nyní hájí barvy Team Secret.

Devatenáctiminutové video není tak úplně prvním dokumentem, který se na kanále PUBG Mobile Esports objevil. V roce 2019 totiž vyšly rovnou dva, v srpnu to byl dokument Mobile Battlegrounds, který se zaměřil na tři severoamerické týmy, a to Misfits Gaming, Spacestation Gaming a Revenants, druhým se ke konci roku stal Be the One, jenž na rozdíl popisuje životy hráčů Naman “Mortal” Mathur, Gopal “Carry” Sarda a Tanmay “Scout” Singh.

Štítky: PUBG Mobile
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.