Přejít k hlavnímu obsahu

Slovenská hráčka uspěla na PUBG Awards!

25. 1. 2020 | 13:52 PUBG: Battlegrounds
PUBG není pouze esport, vlastně je tomu vzhledem k rozdílnosti přesně naopak. Většinu hráčů zajímá především public hraní a právě k jejich ocenění vznikly PUBG Awards, které byly vyhlášeny ve čtyřech různých kategoriích. Ti nejlepší si pak odnesli sošku, tričko a in-game předmět.
PUBG Awards
PUBG Awards

Do PUBG Awards se mohl zapojit naprosto každý. Kategoriemi byly: Aim to Win, I Meant to Do That, Just Got My License a Scope Showdown. Pokud bychom si je přeložili, tak úspěch vám mohl přinést hod melee zbraní, štěstí v neštěstí, akce ve vozidle nebo parádní zabití Winchesterem. Originalita a rozmanitost tak byla více než velká. Jedinými dvěma podmínkami byly maximální délka klipu 30 sekund a správné označení soutěže na Twitteru.

Do druhé ze zmíněných kategorií se zapojila i slovenská hráčka Dominika 'Rybka' Skočková, která tento týden oznámila svůj úspěch na své fanpage. Její klip totiž porotu zaujal natolik, že byla oceněna jedním z pěti druhých míst. Za své štěstí v neštěstí v kategorii I Mean to Do That si odnáší exkluzivní tričko jak ve hře, tak i v reálu. Vítěz mohl být pouze jeden a jestli si ocenění alespoň druhého místa zasloužila, můžete posoudit sami níže.

Vôbec som to nečakala z toľkého počtu ľudí, čo postovalo svoje videa. Bolo trošku sklamanie, že mi ušla trofej, ale zase úspech, že som aspoň medzi TOP 3 v danej kategorii.

Skutečné tričko bude v součtu kategoriích nosit pouze 24 lidí na světě, to herní pak 224. Tomu říkáme VIP klub!

Zdroj: @RybkaSVK
Štítky: PUBG Awards, Rybka
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.