Přejít k hlavnímu obsahu

Slovenská hvězda už má v barvách evropského týmu GamerLegion na kontě čtyři výhry

11. 6. 2020 | 20:07 Counter-Strike 2
Když na scénu před Sazka eLEAGUE vstoupila nová organizace Enterprise Esports, tak ve svých řadách představil také někdejšího Evropou scestovalého profíka. Zero se po dalším z návratů na domácí scénu ale zřejmě opět rozloučí.
Zero
Zero

Patrik 'Zero' Žúdel svoji kariéru nejvíce rozvinul v HellRaisers, se kterými v lednu roku 2017 dokonce postoupil na Major. Po pauze s aktivním hraním se na scénu vrátil loni a ihned posílil tým, který následně pod křídly Inside Games postoupil dokonce i na Mistrovství České republiky. Tam už ale slovenský střelec nenastoupil, podobně jako v minulosti jej totiž zlanařilo zahraničí. V barvách Budapest Five se sice představil také na V4 Future Sports Festivalu, jako součást showmatche, ale dlouho tam poté nevydržel a jeho budoucnost byla nejasná.

Vše se vybarvilo s odhalením Sazka eLEAGUE, kde se 21letý hráč představil v týmu, který se po postupu do ligy upsal Enterprise Esports. Jarní split pro tento tým však úspěšný nebyl a Zero hned po posledních zápasech teasoval, že chystá větší oznámení. Začalo se tak opět nabízet, že mu na stole přistála lepší nabídka. Reálné kontury nabraly spekulace 3. června, kdy se Zero přidal k ESEA profilu týmu GamerLegion, kde ještě nedávno působili známí hráči jako dennis, draken nebo hampus. Nyní se však buduje nová pětice okolo jiných dvou Švédů, a právě jeden z mála slovenských účastníků CS:GO Majoru by mohl být její součástí.

Že nejde pouze o fámy nebo návnadu pro nás, redaktory, se potvrdilo právě dnes. GamerLegion totiž nastoupili ke svému dalšímu zápasu Mountain Dew League proti Sprout, které v obměněné sestavě porazili 16:8. Vedle RuStYho, ery a dvou nepříliš známých hráčů z Velké Británie se na serveru nacházel také Zero. Otázkou tedy zůstává pouze to, v jaké pozici aktuálně v týmu je, jestli jen vypomáhá, je ve zkušebním období, nebo bude brzy oficiálně představen. Po delším čase jde ale o další ze zajímavých přesunů do zahraničí, který vždy vidíme rádi!

UPDATE: Zero nastoupil také do dalších zápasů MDL, kde je s GamerLegion zatím stále neporažen. Jeho tým si nejprve poradil s Unicorns of Love 16:14, jasně 16:6 porazil pro100 a mezi tím si ještě ve čtvrtém prodloužení smlsli na týmu Nemiga, který je aktuálně vedoucím týmem ligy. Teoretická šance na postup do play-off tedy žije!

GamerLegion proti Sprout nastoupili v tomhle složení:

 Švédsko Alfred 'RuStY' Karlsson
 Švédsko Sean 'eraa' Knutsson
 Velká Británie William 'mezii' Merriman
 Velká Británie Adam 'Adam9130' Ahmad
 Slovensko Patrik 'Zero' Žúdel

Co říkáte na tuto sestavu GamerLegion?

Možnosti výběru
Štítky: Zero, GamerLegion
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.