Přejít k hlavnímu obsahu

Slovenský jungler si zahraje nejvyšší belgickou ligu v týmu plném Nizozemců

26. 5. 2020 | 16:51 League of Legends
Slovenský devatenáctiletý jungler Jakub "Goksi" Goga si po epizodě v třetí německé lize zahraje v Belgii, kde posílil tým Aethra Esports. Ten tvoří jinak samá nizozemská jména a důležité je zmínit, že je ve hře je i spot na European Masters!
Goksi Belgie
Goksi Belgie

Tým Aethra Esports v poslední sezóně obsadil v belgické lize 6. místo se skóre 3:7, ale v té nové má rozhodně vyšší očekávání. Proto přivedl i právě slovenského junglera se zkušenostmi z Prime League 2nd Division a několik dalších hráčů z konkurenčních belgických týmů, kteří by mohli pomoci k lepším výkonům. 

Sestava Aethra Esports

 Nizozemsko Jan-Willem "Tuomari" van Wingerden (Top)
 Slovensko Jakub "Goksi" Goga (Jungle)
 Nizozemsko Michael "Mikkel" Nguyen (Mid)
 Nizozemsko Job "Slyv3r" Goossens (AD Carry)
 Nizozemsko Mick "Bardo" op den Akker (Support)

V sestavě sice nějaká známá jména nenajdeme, ale ze sestavy v loňském splitu zůstává pouze toplaner Tuomari. Střelec Slyv3r přichází do týmu Aethra Esports od rozpadlých vicemistrů poslední sezóny Timeout Esports, a to navíc spolu s trenérem DoNotBlameMe. Pomoci by měl i midlaner Mikkel, který na jaře působil esport týmu fotbalového klubu RSC Anderlecht. Favoritem ligy bude zřejmě tým Sector One, který na European Masters postoupil z předkolové skupiny, ale v barážovém souboji nestačil na Defusekids a prohrál 1:2.